5 vragen aan… Marissa Guikema over haar hotel chique inrichting

In de rubriek ‘5 vragen aan’ stellen we (hoe raad je het) vijf vragen aan mensen met een fantastisch interieur. Elke week vijf dezelfde vragen, maar met totaal verschillende antwoorden. En dat is precies waarom we dit zo leuk vinden. Vandaag kijken we binnen bij Marissa Guikema, die samen met haar gezin woont in een huis met een prachtige hotel chique inrichting.

Marissa deelt op haar Instagram: huisjevanderklei jaloersmakende foto’s van haar interieur. Wij stellen haar 5 vragen.

5 vragen aan interieurblogger Marissa Guikema over haar hotel chique inrichting

Als je jouw interieurstijl in één woord zou moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn? (en waarom?)

Ik zou onze stijl dan als chique omschrijven, wij houden erg van de stijl: hotel chique en daar is ons interieur op gebaseerd.

Wat zijn jouw ‘go to’ adressen waar je altijd slaagt?

Het grappige is dat wij veel meubels van Made by Wood hebben gekocht bij de Karwei. Ze spelen helemaal in op de trends van nu en dat voor een heerlijke prijs.

Verder heb ik in deze corona periode veel online geshopt en een paar van mijn lievelings adresjes waar ik goed geslaagd ben zijn: beyouniqueliving.com, tedinterior.nl, luuxz.nl, macaointeriors.com en zo zijn er nog een paar.

Je moet kiezen: wat is jouw favoriete item in huis, en waarom dat item? Welk verhaal kleeft er aan dat item?

Dan kies ik voor de grote kastenwand. Het past echt bij de hotel chique inrichting. Ik kies het als favoriet omdat we de kastenwand als bouwpakket hebben ontvangen. We hem dus zelf opgebouwd en voorzien van speciale interieur folie in een zwarte houten look.

Heb je wel eens iets aan jouw interieur aangepast wat totaal níét in de smaak viel? En hoe heb je dat opgelost?

Op dit moment wonen we nog maar 6 maanden in dit huis en hebben we nog niks aangepast. Nu heb ik wel iets op mijn lijstje staan wat ik heel graag anders had gedaan en dat is de badkamer. Ik mag absoluut niet klagen want we hebben een mooie badkamer maar ik heb wel spijt dat we de stijl van het hotel chique daar niet hebben doorgetrokken.

Welke interieurtip kunnen de Roomed-lezers van jou leren?

Durf je plafond mee te sausen in de kleur van de wanden. Het geeft zoveel meer warmte en sfeer aan je interieur. We vonden het best spannend om mee te sausen maar achteraf is dit de beste keuze geweest. We love it!

6 tips waardoor ook jóuw huis straks als een luxe hotel voelt

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5 vragen aan… Marissa Guikema over haar hotel chique inrichting
Sluiten