5 vragen aan… Astrid over haar Scandinavische en moderne interieur

In de gloednieuwe rubriek ‘5 vragen aan’ stellen we (hoe raad je het) vijf vragen mensen met een fantastisch interieur. Elke week vijf dezelfde vragen, maar met totaal verschillende antwoorden. En dat is precies waarom we dit zo leuk vinden. Vandaag kijken we binnen bij Scandinavische en moderne interieur van Astrid.

Astrid heeft haar eigen Instagram-account: Woongelofelijk waarop ze haar interieur deelt. Drie jaar geleden heeft ze haar huis verbouwd en nam ze haar volgers mee.

5 vragen aan Astrid over haar Scandinavische en moderne interieur

Als je jouw interieurstijl in één woord zou moeten omschrijven, welk woord zou dat dan zijn? (en waarom?)

Scandinavisch en modern. We hebben drie jaar geleden verbouwd maar ik zou nu al weer wat anders willen! Mijn hoofd draait overuren als ik aan interieur denk..haha. Instagram is een grote inspiratiebron, daardoor verander je vaak van smaak en je ziet veel moois voorbij komen.

Wat zijn jou ‘go to’ adressen waar je altijd slaagt?

Er zijn zoveel mooie winkels, ik hou erg van de kleine winkeltjes/ondernemers en die gun ik heel erg om te kunnen groeien. Verder zijn fonQ, Loods 5, Zarahome en Wehkamp mijn favoriete winkels.

Je moet kiezen: wat is jouw favoriete item in huis, en waarom dat item? Welk verhaal kleeft er aan dat item?

We hebben dit huis ongeveer 11 jaar geleden gekocht en toen zat er een open haard in, maar we wilden graag een gashaard met een moderne uitstraling. Dat werd nog best een klus, maar het is uiteindelijk goed gelukt nog we zijn er nog steeds heel blij mee!

5 toffe decoratietips voor een ongebruikte open haard


Ook ben ik gek op onze vintage schuifdeuren, hier wordt ik echt blij van, het is een echte eyecather en past goed in ons Scandinavische en moderne interieur.

Heb je wel eens iets aan jouw interieur aangepast wat totaal níét in de smaak viel? En hoe heb je dat opgelost?

We wilden een ander kleurtje op de schouw maar uiteindelijk werden het heel veel kleurtjes waar we elke keer niet aan konden wennen. Dus werd het toch weer een mooi neutrale kleur, waar nu ook spiegels hebben hangen.

Welke interieurtip kunnen de Roomed-lezers van jou leren?

Ik kies vaak te snel terwijl ik wel een enorme twijfelaar ben en vaak keuzestress heb. Dan wil ik snel wat nieuws en kies ik toch te snel waardoor ik daarna denk: nee ik ben toch niet tevreden.

Dus laat het ff rusten, het hoeft niet meteen! Oh dat moet ik toch inderdaad vaker tegen mezelf zeggen 😉

Dit frisse Scandinavische appartement is bijna volledig ingericht met IKEA-items

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5 vragen aan… Astrid over haar Scandinavische en moderne interieur
Sluiten