5 gouden tips voor een opgeruimde kast

Het nieuwe jaar is voor velen onder ons hèt moment om aan nieuwe voornemens te beginnen. Sommige van deze voornemens zijn makkelijker na te volgen dan andere, dus we zijn natuurlijk heel benieuwd hoe het tot nu toe met die van jou gaat. Laat het ons hier weten.

Opgeruimd staat netjes
Eén van onze voornemens is het grondig opruimen van ons huis om zo weer fris een heel nieuw jaar te beleven. Van spullen die je eigenlijk allang niet meer in je interieur vindt passen tot prullaria dat toch alleen maar stof vangt. Maar ook het opruimen van onze kasten behoort weer tot dit voornemen. En wie kan er nu beter advies geven als het om het opruimen van je kledingkast gaat dan NSMBL. Kijk hier voor de vijf gouden tips om binnen no time een opgeruimde kledingkast te hebben.

Van kledingkast tot servieskast
Maar Vergeet niet dat je deze tips bijvoorbeeld ook kunt toepassen op je servieskast. Begint jouw servies craquelé te tonen of vervagen de kleuren en kun je die borden dus eigenlijk je gasten niet meer voorschotelen? Weg ermee! Of wat dacht je van het opruimen van die boekenkast waar zich het afgelopen jaar veel meer in heeft verzameld dan alleen boeken? Lees alle tips hier.

www.nsmbl.nl

Reageer op artikel:
5 gouden tips voor een opgeruimde kast
Sluiten