Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 21 jul 2015

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie zoveel mooie, gave en nieuwe dingen tegen voor in en rondom huis, dat het haast niet bij te houden is. We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom de tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie, waar wij deze week heel vrolijk van worden!

1. letter bags

Leuk om te gebruiken als plantenbak of organizer voor bureau accessoires bijvoorbeeld. De KAMI ABC White Recycled Fibre Bags doen ons een beetje denken aan de designletter mokken, maar dan de stoffen variant! Bestel ze hier voor €14,40

Bron: g-star

2. Prouvé raw

Na het succes van de eerste Jean Prouvé collectie van G-star RAW, besloot het Nederlandse bedrijf een tweede collectie te maken. Het was al een tijdje bekent dat dit een office edition werd voor VITRA en nu is de collectie dan ook eindelijk verkrijgbaar. Het is een stoere collectie meubels en verlichting met een industrieel en rauw randje – wij zijn fan!

3. Fan

Met het warme zomerweer kun je ongetwijfeld wel wat verkoeling gebruiken. Wij zijn fan van deze fan! Je koopt ‘m hier voor €61,954. De draagbare picknicktafel

Onlangs lieten we al een backpack zien, die je met meubel en al mee kan nemen; nu kwamen we weer een handig draagpakket mee. De picknicktafel weegt nog geen zeven kilogram, easy dus!

5. Labyrinth tafel

Voetbaltafels en pooltafels, move over! Het doolhof neemt het over. Meubelmaker Benjamin Nordsmark wil het kind weer bij ieder naar boven halen met zijn labyrinth table. In het doolhof zitten zes figuren, die met magneetjes vastzitten aan handvatten om ze te verplaatsen.

Volgende week zetten we weer onze 5 favorieten van de week op een rijtje. Nog even terugblikken? Dit zijn de tuesday treasures van vorige week.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten