Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Kerst 13 december 2016

5 favorieten van de Roomed redactie: de Kersteditie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer. Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie.

Deze week hebben we een speciale kersteditie, met de leukste, coolste, mooiste en meest bijzondere kerstversiering!

1. Veel kleur en glitters

Multi color is echt onze favoriete kersttrend van dit jaar. Het kan niet gek genoeg qua kleur, vorm en thema. De kerstballen van &Klevering passen hier perfect bij. Want een tropische palmboom of flamingo kan prima in de kerstboom! De vraag die je jezelf moet stellen is: waarom niet? Koop een aantal basic gekleurde ornamenten – bijvoorbeeld deze kerstballen van de HEMA – en combineer ze met een aantal bijzondere eye catchers.

Bron: Daft Punk

2. Daft Punk in je kerstboom

Buy it, use it, break it, fix it. Dit Franse electroduo schalt op de redactie elke week wel even uit de speakers. Deze mannen maken niet alleen te gekke muziek, maar hebben ook altijd te gekke outfits. En ook al is Daft Punk wereldberoemd, niemand weet hoe de mannen er uitzien. Tijdens concerten en photoshoots houden ze altijd hun futuristische helm op en blijft hun identiteit een goed bewaard geheim. En speciaal voor kerst kun jij ook zo’n helm bemachtigen, maar dan voor in de boom of als snowglobe! Hier te bestellen.

Bron: Sissy Boy

3. All that glitter is gold

Is de multi color trend niet helemaal jouw ding, maar wil je je huis wel graag over the top decoreren? Doen! En ga dan voor goud, met héél veel glitter. Deze bijzondere kerstversiering spotten we bij Sissy Boy.

5. Less is more

Jep, zelfs met Kerst! In dit artikel lieten we je al zien hoe je de kerstversiering ook iets subtieler aan kan pakken. En deze te gekke ster met lampjes is daar perfect voor!

4. Een mooie gedekte tafel

Wil je de tafel mooi dekken voor je gasten? Het is super leuk om dat in één thema te doen. Wij gingen je voor! Check onderstaande artikelen voor meer inspiratie.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie: de Kersteditie
Sluiten