Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Finds 29 november 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie.

1. Crisp Sheets

Crisp Sheets is één van onze favoriete labels uit Amsterdam en heeft een nieuwe collectie. We zijn verliefd geworden op alle designs! All over prints, zachte kleuren met zoete embroidery en minstens zo belangrijk: heerlijk zacht katoen. Naast het fijne beddengooed verkoopt Crisp Sheets ook mooie posters voor aan de muur en fijne kaarten.

Check ook even de slaapkamer van Liza Chloë, waarin het beddengoed dé hoofdrol speelt!

Nieuw beddengoed met je favoriete print

2. Een multi color kerstboom

Dé kersttrend van dit jaar is de multi color trend. Het kan niet gek genoeg! Vooral in een strak en modern interieur is het leuk om met Kerst even goed uit te pakken. Met deze trend voeg je meteen een goede retro touch toe. We like!

Benieuwd naar de andere trends? Bekijk dan even dit artikel waarin we nog twee andere trends uitlichten

Bron: Tolhuijs

3. Duurzaam wandrek

Vorige week lanceerde ontwerpstudio Tolhuijs en nieuw product. En wij zijn fan! Dit wandrekje ziet er namelijk niet alleen te gek uit, maar is ook nog eens duurzaam. Voor de productie van het object gebruikt Tolhuijs namelijk oude hekken van HERAS. Het wandrek is in verschillende uitvoeringen én kleuren te koop.

4. De Eames Lounge Chair

Oke, dit is geen favoriet van deze week, maar eigenlijk een all time favorite van de Roomed redactie. De stoel staat bij iedereen hoog bovenaan de verlanglijst en we hopen maar dat Sinterklaas en de Kerstman dit jaar onze wens wél hebben doorgekregen. De Eames Lounge Chair viert dit jaar haar zestig jarige jubileum. Wij zetten de meest iconische foto’s op een rijtje, bekijk hier de top 10!

5. De klokken van Art Club Concept

Art Club Concept verkoopt een heleboel juweeltjes voor aan de wand, maar de klokken zijn écht favoriet. Benieuwd naar meer mooie voorbeelden? Bekijk dan even dit artikel.

De favorieten van vorige week check je hier.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten