Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 8 nov 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer. Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie.

Benieuwd waar wij vorige week vrolijk van werden? Check het hier.

1. Atelier CPH

Dit is absoluut één van onze favoriete ontwerp studio’s! Onlangs maakte Atelier CPH de poster collectie Circles, waarbij zij verschillende cirkels schilderden op textiel. Uiteindelijk lieten ze het kunstwerk fotograferen door Jonas Danholt, met zijn Hasselblad. Van die foto’s maakten ze posters en die kun je nu voor 75 euro kopen bij The Posterclub.

Meer kunst in je interieur

Bron: Gubi

2. Gubi beetle chair

Afgelopen week gaven we je een kijkje in een Scandinavisch appartement en werden we verliefd op de Gubi Beetle chair in fijn velours. De stoel is in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Check de website van Gubi voor alle varianten en verkooppunten!

3. Een kleurrijk vloerkleed

Hoewel wij echt wel fan zijn van het Perzische tapijt zien we het kleed de laatste tijd overal opduiken. En dat maakt het dan weer net even wat minder leuk. We gaven je al wat alternatieven voor het Perzische tapijt en ook dit kleed valt in de categorie ‘beter dan Perzisch en net even anders’. Je shopt het kleed voor 525 euro via Urban Outfitters.

Bron: Bijenkorf

4. glam it up!

Deze muurstickers van FermLiving zijn echt té leuk! Je kunt er elke wand een feestelijke en speelse twist mee geven. Je denkt misschien al gauw aan de kinderkamer, maar je kunt met deze stippen ook de hal of woonkamer opvrolijken. In combinatie met een mooie plant staat het ook nog eens très chique! Shop de stickers voor 12,50 euro bij de Bijenkorf.

5. Philippe Starck nieuws

Philippe Starck is nou echt een interieurontwerper die met de tijd meegaat. Hij blijf innoverend met zijn designs en combineert zijn strakke ontwerpen onwijs goed met technologische ontwikkelingen. Afgelopen week kondigde Dezeen aan dat de Franse ontwerper een mobiele telefoon heeft ontworpen voor het Chinese tech bedrijf Xiaomi. Het gaat om de Mi Mix, een telefoon met een body van keramiek een een super groot beeldscherm, want ‘I just want to see the image,’ aldus Starck.

Volgende week zetten we weer vijf favorieten van de Roomed redactie op een rijtje. Ondertussen houden we je op de hoogte via de mail (schrijf je hieronder in voor de update).

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten