Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Shopping 25 oktober 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer. Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie. Dingen waar wij deze week heel vrolijk van worden!

Check ook de favorieten van vorige week!

1. De Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat in Amsterdam

Roomed’s Maartje verruilde afgelopen week haar laptop voor een camera en ging op pad. Naar de Haarlemmerbuurt, om precies te zijn. Hier ontdekte zij een aantal fijne winkels met de leukste woonaccessoires, cadeaus, boeken en accessoires voor kinderkamer. Bekijk de negen must-visits hier!

2. Moderne kroonluchter

De Harisson Chandelier van Menu is één van onze favoriete lampen van dit moment. De ontwerper, Søren Rose, reisde rond in de VS en verzamelde oude lampen. Hij haalde de lampen uit elkaar en maakte daar geheel nieuwe ontwerpen van. Alle lampen uit de Tribeca serie hebben die fijne jaren ’20 look, met de Harrison als klapstuk. Deze lamp staat het allermooist bij een klassiek, hoog plafond vol sierlijsten, maar hij doet het ook erg goed als eye catcher in de hoek van de kamer.

3. Metaal, marmer koper

Het nieuwe ontwerp van Emre Yunus Uzun is gemaakt van een hele fijne combinatie: geperforeerd koper, marmer en een metalen frame. De Perforé Sidetable is te koop in twee verschillende maten en het metalen frame kan zowel in zwart als wit. De koperen uitsparing is stylish en handig tegelijk, een perfecte plek voor je magazines en boeken!

4. Industriële trolley

Dit heerlijke hoekje fotografeerden we in het Scandinavische huis van Sanne. De trolley geeft een fijne industriële touch aan het interieur en ook de styling is helemaal goed. Wij maakten deze Shop the look met een lijstje van alle key items.

5. Voor in de badkamer

Een douchegordijn met een lama erop, do we need to say more? Dit douchegordijn van Urban Outfitters is perfect voor een badkamer met een bohemian of Marokkaanse touch, maar dan wel met een knipoog!

Op de hoogte blijven van onze favorieten? Schrijf je in voor de Roomed update door je email adres hieronder achter te laten.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten