Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized oktober 18, 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer. Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie. Dingen waar wij deze week heel vrolijk van worden!

Check ook nog even de favorieten van vorige week.

Bron: Flinders

1. Nieuw label: Wrong.London

De nieuwste aanwinst in interieurland is het Engelse label wrong.london. Dit merk komt voort uit de Wrong for HAY collectie, een samenwerking tussen designer Sebastian Wrong en het Deense HAY. Wrong.London richt zich helemaal op verlichting en dat is precies een gebied waar wat ons betreft nog veel ruimte voor vernieuwend design is. Het vinden van een lamp met bijzonder design en redelijke prijs is namelijk niet zo makkelijk. Met dit label wil Sebastian Wrong proberen die markt te winnen. Onze favoriet uit de collectie is absoluut de PC bureaulamp, verkrijgbaar bij Flinders. Prijs: 249 euro.

Bron: H&M home

2. Pink velvet

Sinds we een moodboard samenstelden met inspiratie voor roze fluweel willen we alleen nog maar fluweel in huis halen. Zeker in het najaar past deze warme en luxe stof goed. Dit kussen koop je bij H&M Home voor 7,99 euro.

3. Een oogje in het zeil houden

Dit dekbed houdt wel even een oogje in het zeil als jij er niet bent. Onlangs zetten we nog de najaarstrends voor in de slaapkamer op een rijtje en dit item past daar helemaal bij met zijn blauwe kleur. Je shopt ‘m via Urban Outfitters voor 40 of 70 euro (afhankelijk van het formaat).

4. Rond voor op de grond

Dit vloerkleed is gemaakt van zeegras. Zoals je weet zijn wij dol op natuurlijke materialen en hebben we dus ook een ding voor dit ronde vloerkleed. Het leukste is om het kleed half onder een meubel te leggen. Zo creëer je een speels effect. Of combineer meerdere kleden voor meer gelaagdheid in je interieur. Je shopt dit kleed van Bloomingville via de Bijenkorf voor 169 euro.

5. Bedhuisje

Hoe leuk zijn deze bedhuisjes? Je kunt zo’n bedframe uiteraard zelf maken, maar als je niet zo handig bent, kun je ze ook gewoon kopen in de Etsy shop van SweetHomeFromWood vanaf 177 euro. Drapeer vrolijke slingers en string lights over het frame of kies voor een mooi doek om het huisje aan te kleden. Check voor inspiratie ook even dit artikel met de leukste tipi tenten en bedhuisjes.

Volgende week zetten we weer vijf favorieten van de Roomed redactie in de Tuesday Treasures. Ondertussen houden we je op de hoogte via Instagram (@roomdnl) en de update, die je in je mailbox ontvangt als je hieronder je email adres achterlaat.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten