Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 11 okt 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer. Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie. Dingen waar wij deze week heel vrolijk van worden!

Check hier de favorieten van vorige week.

Bron: H&M

1. Aan tafel!

Deze bordjes zijn eigenlijk te leuk om van te eten en dat is precies waarom we ze zo leuk vinden. Maak van je servies een decorstuk en hang bordjes aan de muur. Deze shop je voor €7,99 bij H&M.

Bron: Fonq

2. Een boost met bamboe

Wij houden van natuurlijke materialen! Je maakt ons dan ook heel blij met meubels en accessoires van riet, rotan en bamboe. Onlangs lieten we je al zien hoe je rotan en riet op verschillende manieren in huis haalt en met deze lamp haal je nog meer die natuurlijke look naar binnen. Je shopt deze lamp van Bloomingville hier voor €157,25

3. Velours

Heb je ons moodboard van deze week al gezien? Daarin verzamelden we de mooiste inspiratiebeelden van interieurs met een vleugje roze velours. Fluwelen stoffen zien we momenteel heel veel en niet alleen in interieurs. Ook op modegebied is deze luxe stof weer helemaal terug. Deze groen-blauwe bank gaat absoluut op ons verlanglijstje. Shoppen kan via Urban Outfitters.

4. Oosterse sferen

Wij laten ons graag inspireren door invloeden vanuit het verre Oosten en vooral in de slaapkamer zouden we best wat meer ‘zen’ willen. Wat ons betreft is dit behang een goed begin. Je shopt en checkt de verschillende varianten hier.

5. Nieuwe groene vriend

Mogen we je even voorstellen aan onze nieuwste groene vriend, de Aglaonema? Deze plant kan best tegen een stootje en heeft niet al teveel eisen. Zet ‘m op een lichte plek en geef ‘m af en toe water, want de Aglaonema houdt niet van een uitgedroogde kluit. De plant zuivert bovendien de lucht en is dus ook nog een gezonde toevoeging aan je huis. En de naam, die komt van de oude Grieken. ‘Aglos’ betekent ‘schitterend’ en ‘nema’ betekent ‘draad’. Dit slat op de mooie bladeren van de plant.

Blijf op de hoogte van onze favorites via Instagram en laat hieronder je email adres achter voor een wekelijkse update in je mailbox (dubbel check even je spam-box voor de activatielink).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten