Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 4 okt 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer. Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie. Dingen waar wij deze week heel vrolijk van worden!

Check hier de favorieten van vorige week.

1. Pin it up!

Je kent ongetwijfeld het kleine huisje met ballonnen uit de film Up! Daar is té leuke item op gebaseerd. Het huisje met de pinnetjes is een ontwerp van Clive Roddy, die je misschien kent van de DIY cactus onderzetters. Hebben? Je shopt het pin-huisje hier.

2. De nieuwe collectie van Mae Engelgeer

Mae is één van onze favoriete textielontwerpers en we volgen haar dan ook op de voet! Afgelopen week presenteerde zij haar Towel Series (eerder gespot in Milaan) en haar limited collectie voor Auping in X Bank en wij namen uiteraard een kijkje. De items hebben stuk voor stuk die prachtige grafische patronen waar wij zo van houden. De hele collectie check je hier.

3. Kith & Kin

Het is fijn om thuis te zijn, maar wij kunnen ook onwijs genieten van een overnachting in een hotel of appartement in eigen stad, maar dan net even in een andere buurt. Amsterdam is natuurlijk echt niet zo groot, maar toch ervaar je een andere buurt pas echt als je er woont – en dat kan soms ook gewoon een nachtje zijn. Zo sliep ik, Renée, afgelopen week in een boutique appartement van Kith & Kin. Het ‘hotelconcept’ is opgericht door twee vrouwen, die eerder hun eigen huis verhuurden via Airbnb. Dat vonden ze zo leuk dat ze er meer mee wilden doen. De een heeft een achtergrond in marketing, de ander is fotograaf en samen zijn ze verantwoordelijk voor het fantastische interieurontwerp in de appartementen. Op de foto hierboven zie je ook meteen onze favoriete items: de Eames Elephant, de designplank van Strackk en de pannenkoekplant.

Bron: Lago

4. kinderdroom

Oké, mogen we je even voorstellen aan het beste kindermeubel design ooit? Het Italiaanse merk Lago maakt speciaal voor de kinderkamer de meest fantastische bedden en meubels. Onze favoriet is deze combi voor een gedeelde kinderkamer. Het onderste bed staat op een glazen wand waardoor het luchtig oogt en boven is een hoogslaper in een mooie kleur groen, waarmee tevens de muur is geverfd. Check ook even die boekenkast in de vorm van een vosje! De designs zijn qua prijs best pittig, maar het merk geeft ons ook gewoon heel veel inspiratie voor een DIY project!

5. de vernieuwde Hay winkel in Amsterdam

Eigenlijk moeten we HAY HOUSE zeggen, zoals de vernieuwde winkel aan de Spuistraat nu heet. De winkel lijkt nu wel dubbel zo groot met een extra verdieping! De naam is ook best toepasselijk aangezien de winkel aanvoelt als een huis en zo ook ongeveer is ingericht. Op die manier kun je echt goed zien hoe de prachtige meubels en accessoires van HAY te combineren zijn en komen de items goed tot hun recht.

Volgende week zetten we weer de vijf favorieten van de Roomed redactie op een rijtje. Blijf ondertussen ook op de hoogte en laat je email adres hieronder achter voor een wekelijkse update en exclusives in je mailbox.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten