Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 16 augustus 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie zoveel mooie, gave en nieuwe dingen tegen voor in en rondom huis, dat het haast niet bij te houden is. We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom de tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie, waar wij deze week heel vrolijk van worden! Heb je de vorige tuesday treasures gemist? Bekijk ze hier.

1. De nieuwe IKEA catalogus

Deze week bij iedereen op de mat, vorige week alvast in onze handen: de nieuwe IKEA catalogus. Middenin het maïsveld mochten wij de nieuwste ontwerpen alvast bekijken en uiteraard kozen wij alvast onze favorieten eruit. Je begrijpt vast wel dat bovenstaande keuken hoog op ons lijstje staat.

Bron: Etsy

2. Boho & Scandinavisch

We zijn de laatste tijd best wel een beetje into prints en dit kleed past daar goed bij. Het vloerkleed is met de hand gemaakt in Chili van dik en stevig canvas. Bestellen kan via Etsy!

3. Hé karl!

Image Republic is een Frans merk dat illustraties en grafische prints maakt van iconische personen of objecten. Deze illustratie van Karl zien wij wel als onderdeel van een fijne gallery wall. Te koop bij de Bijenkorf.

Bron: Etsy

4. Marmeren muren

Weet je nog dat we de mooiste inspiratiebeelden met marmeren muren hadden verzameld? Nu kwamen we dit fantastische marmeren behang tegen en het is nog zelfklevend ook. Je kunt dit daarom ook makkelijk gebruiken om andere objecten mee te bekleden. Denk aan een tafeltje of een schoenendoos die je vervolgens als opbergdoos gebruikt. Shoppen doe je hier.

5. Geometrische vormen voor aan de muur

Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere accessoires om onze planten een unieke touch te geven en deze geometrische vormen zijn echt perfect! Dit systeem is ontworpen door Luisa en Lilian Parrado en hang je zo op aan de muur. Het voordeel van dit ontwerp is dat het systeem modulair is, waardoor je zelf de vorm kunt bepalen en altijd elementen kan toevoegen. De wandplanken zijn gemaakt van stoer staal en beton en te bestellen via deze website.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten