Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 28 jun 2016

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie zoveel mooie, gave en nieuwe dingen tegen voor in en rondom huis, dat het haast niet bij te houden is. We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom de tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie, waar wij deze week heel vrolijk van worden! Heb je de vorige tuesday treasures gemist? Bekijk ze hier.

1. Puzzelen

Één van de leukste nieuwe webshops is Lokaal20. Deze shop verkoopt producten van Amsterdamse makers, waaronder CRE8. Dit is een winkel en werkplaats in Amsterdam waar alles draait om digitale fabricatie, zoals 3D-prints en lasersnijden. CRE8 biedt jongeren met een achterstand de kans om te werken met digitale technieken in de sociale werkplaats. Een van de dingen die zij maken zijn deze leuke letterpuzzels, die je heel goed cadeau kunt doen! De puzzels zijn te koop in de webshop(s).

2. Het perfecte matras

Shoppen voor een nieuwe bank of een nieuw bed vinden we over het algemeen best leuk, maar het vinden van het perfecte matras is daarentegen eerder een verplichting dan een leuk uitje. Het is een noodzakelijke aanschaf die vaak veel geld kost en dan hebben we het nog niet eens gehad over de vaak toch ietwat ongemakkelijke testjes in de woonboulevard. Denk je nou echt dat je in vijf minuten kunt testen of een matras geschikt is? Joep van Matt Sleeps snapt dit. Dit bedrijf claimt het perfecte matras te verkopen en zij doen dit online, zonder showroom. Dat betekent dus dat je thuis het matras kunt testen, 100 dagen lang, gratis. Vind je het matras niks? Dan halen ze het weer op en geven ze het aan een goed doel. Een cool concept!

3. Calathea

We hebben er een nieuwe gastblogger bij op Roomed, namelijk Mila van Wildernis – dé stadstuinwinkel voor iedereen die van groen houdt. Met haar gastblogs leert ze ons meer over planten en geeft ze tips voor het in leven houden van al dat groen! Haar eerste blog gaat over de Calathea en deze mooi plant is meteen één van de favorieten van de Roomed redactie.

4. Huiszwijn door marcel wanders

Je kent CYBEX waarschijnlijk van de mobiele kinderapparatuur, zoals buggy’s en autostoelen voor kinderen. In elk geval ken je het merk niet van de interieurobjecten, maar dat is dus iets nieuws. Marcel Wanders ontwierp een té cool zwijntje voor in huis, genaamd Hausschwein. Het is een leuk object voor kids om op te spelen én om hun speelgoed in op te bergen. Verkrijgbaar vanaf juli. Prijs? Zo’n 250 euro.

5. Diamantmeubel

Ligt het aan ons of lijkt dit meubel best wel op een diamant? Het is een sidetable gemaakt van eikenhout en metaal, maar als je ‘m zo ziet staan kun je het tafeltje ook goed als klein bureau gebruiken. Het bijzondere design maakt de tafel in elk geval een echte eyecatcher. Je shopt ‘m via Crowdyhouse. Prijs? 690 euro.

Volgende week zetten we weer de vijf favorieten van de Roomed redactie op een rijtje. Ondertussen houden we je op de hoogte van onze favorites via Instagram.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten