Renée Leeuw
Renée Leeuw Finds 29 december 2015

5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie zoveel mooie, gave en nieuwe dingen tegen voor in en rondom huis, dat het haast niet bij te houden is. We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom de tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie, waar wij deze week heel vrolijk van worden! Heb je de vorige tuesday treasures gemist? Die kun je hier nog even bekijken.

1. De hyacint

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat wij gek zijn op planten. Deze week is de hyacint favoriet bij ons op de redactie. Ten eerste omdat ‘ie zo heerlijk ruikt én ons stiekem al een beetje doet denken aan het voorjaar. Het is immers een bollenplant! Zeker na de kerstborrel, die óp de redactievloer plaatsvond, is zo’n geurige plant extra welkom. De hyacint heeft maar één keer per week water nodig en verder wil ‘ie graag een plekje in het licht. Makkelijk te verzorgen dus!

2. Feestverlichting

Nu de kerstdagen achter de rug zijn, maken wij ons alweer op voor het volgende feestje: oud en nieuw! We kwamen deze ‘Marokkaanse’ lichtjes tegen en die lijken ons nou perfect voor een knallend nieuwjaarsfeest. Hebben? Je koopt ze via Urban Outfitters.

3. Hemp Story

There’s a new store in town! En het bevindt zich op een verre van standaard plek, namelijk De Wallen. Nu doet de naam van deze winkel vermoeden dat je hier terechtkunt voor een sticky, maar niets is minder waar. Hemp Story verkoopt wél wiet, maar dan verwerkt in de meest fijne, duurzame producten. Bijvoorbeeld een lekkere thee blend of body butter van organic herbs. Wij gingen met onze camera richting de winkel en namen er een kijkje. Ons verslag vind je hier.

4. Lux art print

Vontrueba is de designstudio van Carmen, een architect en ontwerper die momenteel werkt vanuit Londen. Carmen maakt onder andere prachtige illustraties, waaronder bovenstaande Lux Art Print Six. Deze print in zwart en wit past in vrijwel elk interieur: van modern tot bohemian. Je koopt ‘m via Crowdy House.

Bron: Firebox

5. Unicorn lamp

“Always be yourself, unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.” Deze quote domineert menig kledingstuk, tas of poster in de kamer van een unicorn-lover. Misschien kunnen we 2015 wel hét jaar van de unicorn noemen, want de unicorn heeft nu zelfs een eigen emoji gekregen op WhatsApp (die overigens veel gebruikt wordt bij ons op de redactie chat). Toen wij deze unicorn lamp tegenkwamen, ging die ook direct op het lijstje favorieten van de Roomed redactie. Voor zo’n gekke lamp betaal je trouwens wel de hoofdprijs..

Volgende week zetten we weer onze vijf favorieten op een rijtje!

Reageer op artikel:
5 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten