Florence
Florence Interieur 30 jun 2014

5 decoratietips voor het aankleden van je tuin of terras met bloemen

Nu ons leven zich met dit mooie weer lekker buiten afspeelt, wordt ook de tuin of terras van een zomerse uitstraling voorzien. En hoe kun je dat nu beter doen dan met de mooiste bloemen? Mooiwatbloemendoen.nl geeft je vijf makkelijke en originele tips om je tuin danwel terras om te toveren tot de vrolijkste, kleurrijkste en natuurlijk lekkerst ruikende plek om deze zomer met vrienden te vertoeven.

1. De Tafel
De tafel is vaak toch wel het middelpunt. We verzamelen ons met onze vrienden eromheen of het dient misschien als buffet terwijl iedereen in de tuin staat te genieten. Leg een kleurrijk tafelkleed over de tafel en comfortabele kussens met bloemdessin op de stoelen. Verse bloemen op tafel in een grote vaas of meerdere kleintjes voor een speels effect.

2. De antieke vogelkooi
Lijkt het je leuk bloemen eens in wat anders dan een standaard vaas te stoppen? Wat dacht je dan van een vogelkooi? Zet een kooi op tafel of hang ze in de boom.

3. De schommel
Heb jij een schommel in je tuin? En dan bedoelen we niet zo’n metalen kant-en-klaar-apparaat, maar het liefst een houten plank aan grove touwen die je aan een stevige boom kunt hangen. Want hoe romantisch ziet het eruit wanneer je om de touwen verschillende bloemen wikkelt.

4. De magnetische vaas
Heb je ergens in de tuin of op je terras een metalen of roestvrijstalen wand en kan deze wel wat decoratie gebruiken? Dan zijn de magnetische vaasjes van Serax een handige en leuke oplossing. Deze kleine vaasjes plaats je gewoon tegen de wand, leuk bloem erin en klaar ben je.

5. De bloemenslinger
Deze tip is wellicht weggelegd voor de grotere DIY’ers onder ons. Maak van verschillende bloemen een lange slinger en drapeer deze bijvoorbeeld over een oude houten ladder die tegen de muur staat.

Kijk op Mooiwatbloemendoen.nl welke bloemen je het beste kunt gebruiken voor bovenstaande tips.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.mooiwatbloemendoen.nl

Reageer op artikel:
5 decoratietips voor het aankleden van je tuin of terras met bloemen
Sluiten