Tessa Ham
Tessa Ham Kantoor 19 mrt 2020

De 5 beste bureaus voor kleine ruimtes

Helaas hebben we niet allemaal de ruimte voor een prachtige grote home office. Maar altijd aan de keukentafel aan de slag is uiteindelijk ook niet echt praktisch. Een werkplek kan je gelukkig ook heel goed creëeren met kleine bureaus in de slaapkamer, woonkamer, de kamer vol met kasten (en rotzooi) of een krappe ruimte die je nog over hebt.

Dit zijn de 5 beste bureaus voor kleine ruimtes.

bureau Made geschikt kleine ruimte
Bron Made

Kast en bureau in één

Dit functionele bureau neemt niet alleen weinig plaats in, het heeft ook nog eens veel opbergruimte. Zo kun je al je studieboeken, multomappen en andere benodigdheden kwijt en heb je zo een mini home office gecreëerd. Dit bureau van Made haal je voor 249 euro in huis.

wand bureau made
Bron: Made

Metalen bureau

Nog een pareltje van Made is dit metalen industriële bureau die aan de muur wordt gemonteerd. Ook hier geldt weer dat het bureautje amper ruimte inneemt. Toch heb je nog plek voor een aantal plantjes, boeken en decoraties op de planken. Je notitieboekje kan je kwijt in het bureau zelf. Voor 179 euro is dit bureautje van jou.

Ook handig: 5 manieren om de (stiekem erg lelijke) printer te verbergen in je home office

klein bureau karwei
Bron: Karwei

Klein bureau

Er zijn op internet en in de winkels ook genoeg bureaus te vinden die een slag kleiner zijn en niet een hele wand innemen, zoals de meeste andere bureaus. Dit geweldige roze bureau van Karwei is hier een goed voorbeeld van. Door zijn ronde vormen en leuke kleur is het ook nog eens een eyecatcher in je interieur. Je koopt ‘m voor 139 euro.

wandbureaumeubel made
Bron: Made

Wandbureaumeubel

Dichtgeklapt ziet het eruit het als een kastje. Uitgeklapt is het opeens een bureau! Ideaal voor een kleine ruimte dus. Het enige wat je nog nodig hebt is een mooie stoel die je ook gewoon in de hoek van de kamer kan zetten als je ‘m niet gebruikt. Dit wandbureaumeubel van Made kost 179 euro.

klein bureau Ikea
Bron: Ikea

Klein minimalistisch bureautje

Allemaal leuk en aardig die bureautjes van Made, maar we geven het eerlijk toe: ze zijn aardig prijzig. Heb je niet zoveel budget? Dan is dit kleine minimalistische bureau van de Ikea wat voor jou. Het bureautje is verkrijgbaar in het wit en zwartbruin en is voor 29,95 euro al voor jou.

Dit artikel verscheen eerder op carrièrezusje WorkJuice.

Meer tips voor een kleine home office?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 5 beste bureaus voor kleine ruimtes
Sluiten