4x musthaves voor een gezellige zomeravond in de tuin

Wij kijken er al weken naar uit: lange zomeravonden in de tuin. Met veel vrienden, lekker eten en goede gesprekken. Nu zijn er een aantal musthaves die op zo’n fijne avond niet mag ontbreken.

Van lekkere drankjes tot een wel hele compacte speaker voor gezellige muziek, wij zetten ze op een rijtje!

1. Zachte kussens en warme plaids
Je maakt de tuin pas echt sfeervol met accessoires. Leg zachte kussens op de stoelen en koop een aantal warme plaids. Met zo’n dekentje kun je lekker lang buiten blijven zitten! Op deze manier maak je van je dakterras een verlengstuk van je woonkamer. En als het weer een beetje meezit, zul je hier ‘s zomers veel meer tijd doorbrengen dan in je woonkamer. Qua kleur kun je in de tuin echt uitpakken. Het mag best opvallen! Mix een aantal prints en effen kleuren met elkaar voor een zomerse look.

2. Goede muziek voor extra sfeer
Wat écht niet mag ontbreken? Muziek! Maak van tevoren een fijne playlist met je favoriete muziek. Het handigste is natuurlijk om de muziek te kunnen spelen op een compacte speaker. Bijvoorbeeld de WONDERBOOM van Ultimate Ears. Uit deze waterdichte speaker komt verrassend groot geluid.

Eindigt je chille zomeravond in een tuinfeestje? Geen probleem, want je kunt twee speakers aan elkaar koppelen én hij gaat wel 10 uur mee. Dus je kunt sowieso tot de late – of vroege – uurtjes door! De WONDERBOOM bestel je onder andere bij Bol.com.

3. Lekkere drankjes
Een goede host zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. En daar hoort natuurlijk ook wat lekkere drankjes bij. Heb je een kruidentuintje? Check dan even dit artikel waarin we je wat ideeën geven voor heerlijke cocktails. Thijm, basilicum en zelfs lavendel zijn echt de perfecte toevoegingen aan een zomerse cocktail.

4. Sfeervolle verlichting
Drapeer een lichtslinger boven de tafel, tussen de takken van een boom, hang ‘m nonchalant aan een muur of stop een aantal lichtjes in een fles. Eindeloze mogelijkheden en super sfeervol! Daarnaast mogen kaarsen en lantaarns natuurlijk ook niet ontbreken. Heb je een grote of open tuin? Dan zorg je met een vuurkorf niet alleen voor licht, maar ook voor warmte.

In samenwerking met Ultimate Ears

Reageer op artikel:
4x musthaves voor een gezellige zomeravond in de tuin
Sluiten