Renée Leeuw
Renée Leeuw Diy 21 jun 2015

4x geef je oude koelkast een make-over

Het liefst zet je natuurlijk een koelkast in de keuken, die zo groot is dat je er een enorme voorraad in kwijt kan en die zo mooi is dat je wel uitkijkt met die koelkastmagneten. Maar helaas, de mooiste koelkasten dragen vaak de pittigste prijskaartjes en daarom haalt menig man zijn koude biertje uit afgezaagd witgoed.

Gelukkig zijn er genoeg manieren om meubels een eigen draai te geven en kun je die witte koelkast gemakkelijk oppimpen naar jouw stijl. Wij zetten een aantal leuke ideeën op een rijtje. Enjoy!

Bron: Flickr

1. Polkadot

Easy peasy! Het enige wat je nodig hebt is een dikke verfkwast en een pot verf in een kleur naar keuze. Even goed aanstippen, laten drogen en je koelkast heeft een vrolijke polkadot jas aan!

Bron: Decozilla

2. Behang

Geef je koelkastdeur een nieuwe look door deze te bekleden met contact papier, een kleefpapier dat je gemakkelijk op de koelkast plakt. Ben je het zat? Dan trek je het papier er zo af en verwissel je het gewoon. Bekijk hier de DIY.

3. Tape

Met tape kun je heel leuke patronen maken, die je weer makkelijk kunt verwisselen als je de print zat bent. In deze DIY laten we zien hoe je zo’n gaaf kelim patroon op de koelkastdeur maakt met tape.

Bron: Flickr

4. schoolbord

Van koelkast naar schoolbord. Super handig en eenvoudig! Het enige wat je nodig hebt is wat krijtbordverf en een verfroller. Even de handvatten afplakken met schilderstape en je bent good to go. Ohja en die koelkast is naast een ijskast nu ook meteen een boodschappenlijstje!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
4x geef je oude koelkast een make-over
Sluiten