Shopping 25 jul 2014 Florence

4x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we een aantal leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

Deze week gaan we op de Oostere tour. We hebben een aantal mooie webshops gevonden met bijzondere Marokkaanse woonaccessoires. Haal de rijke materialen en kleuren uit dit Noord Afrikaanse land snel in huis.

Schermafbeelding 2014-07-25 om 15.00.30

1. El Ramla Hamra | El Ramla Hamra neemt je mee naar de sferen van Marokko. Waan je een moment weg van de alledaagse drukte. Met de mooie Marokkaanse woonaccessoires creëer je in korte tijd een vleugje Marrakech in je eigen woning.

Schermafbeelding 2014-07-25 om 15.03.59

2. Nooosugar | nooosugar.nl brengt eigentijdse ontwerpen gecombineerd met decoratief authentiek handwerk. Verrassende, persoonlijke accessoires voor jezelf of in huis. De collectie bevat onder meer leren poefs, handgeweven doeken, rijk gekleurde kussens, Marokkaanse dienbladen, gevlochten manden en handgeweven spreien.

Schermafbeelding 2014-07-25 om 15.05.06

3. Nour Lifestyle | Nour Lifestyle is gespecialiseerd in (handgemaakte) Arabische lampen en woonaccessoires uit Egypte. Nour laat al haar producten in Egypte maken door lokale vakmensen die op een ambachtelijke manier werken.

Schermafbeelding 2014-07-25 om 15.05.42

4. Vintage Berber | VintageBerber.com is ontstaan uit de behoefte van interieur liefhebbers in een mooi origineel handgeweven kleed uit Marokko. De Marokkaanse berber is de comeback kid onder de berbers. En niet voor de eerste keer! Deze eeuwenoude kleden zijn door de eeuwen heen bij tijd en wijlen immens populair.

Reageer op artikel:
4x de leukste webshops van deze week
Sluiten