4x de leukste webshops van deze week

Elke week zetten we de leukste webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen.

1. Lis Loves | Wil je jouw interieur een bohemien touch geven? Dan mag een Kelim niet ontbreken. Lis Loves verkoopt handgemaakte kelims en poefen uit Marokko met gave patronen, kleuren en hoge kwaliteit.

2. Tante Eef Design | Voor mid-century designmeubels ga je naar Tante Eef. De verkopers van deze shop reizen wekelijks door Europa om de mooiste designerstukken uit de jaren 50, 60 en 70 op de kop te slaan. De collectie wordt dus ook elke week aangevuld met unieke vondsten!

3. Hope Made | De woonaccessoires van Hope Made zijn niet alleen mooi en origineel, maar dragen ook een mooi verhaal met zich mee. De producten worden namelijk gemaakt in Albanië, waar de werkeloosheid extreem hoog ligt. Hope Made biedt kansarme vrouwen de gelegenheid om op een eerlijke wijze geld te verdienen voor hun arbeid. De producten? Gaaf flessenwerk en coole gehaakte jasjes voor de flessen!

4. Gifts & More | De webshop voor landelijke woonaccessoires. Denk aan matten, placemats en kussens met dierenprints. Maar ook andere woonproducten, zoals kaarsen, keukentextiel en tafelwaar.