Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 11 februari 2016

4 tips voor een romantisch Valentijnsdiner thuis

Valentijnsdag, een feestdag voor velen maar voor sommige mensen ook een dag die het liefst zo snel mogelijk voorbij mag zijn. Of je het nu viert of niet, 14 februari is wel een dag dat je aan je geliefde nog eens extra kan vertellen hoeveel je van hem of haar houdt. Je kunt kiezen voor jullie favoriete restaurant, maar gezellig met z’n tweetjes thuis kan ook heel romantisch zijn! Om je een handje te helpen bij de perfecte date zetten wij een aantal tips op een rijtje.

Moet je nog even in de stemming komen? Bekijk dan ons feestelijke Valentijnsdag moodboard.

Bron: Stylizimo

1. De tafel dekken

Er is niks mis met je maaltje op de bank eten, maar Valentijnsdag vraagt wel om iets meer effort. Haal je beste servies uit de kast, dek de tafel mooi op, koop een grote bos bloemen – of stel zelf een mooi boeket samen met deze tips.

Om je een beetje te helpen, zetten we de basisregels voor het dekken van de tafel op een rijtje. Bekijk hier het artikel.

2. Styling

Valantijnsdag is ook een perfecte dag om even goed uit te pakken qua styling. De tafel mooi dekken was stap 1, maar vergeet vooral de rest van het huis niet! Houd je van klassiek? Ga dan los met rozenblaadjes en zet door het hele huis romantische kaarsen. Om je valentijnsdiner een speelse look te geven, maak je met behulp van deze DIY coole ballonnen.

Bron: Stylizimo

3. Muziek!

Muziek is vrij belangrijk in een romantische setting. Gelukkig hebben onze vrienden van Music State een heerlijke playlist gemaakt. Beluister ‘m hier!

Bron: Culy

4. Het diner

Last but not least: Het Valentijnsdiner. Liefde gaat nu eenmaal door de maag! Onze zusjes van Culy maakten een heerlijk valentijnsdiner met onder andere oesters, een heerlijke soep en spaghetti vongole. De recepten kun je hier lezen. Lekkere fles wijn erbij en je bent helemaal klaar voor een romantische avond met z’n tweeën.

Enjoy!

Reageer op artikel:
4 tips voor een romantisch Valentijnsdiner thuis
Sluiten