Naomi Pater
Naomi Pater Slaapkamer 11 feb 2022

Dankzij deze 4 slaapkamer-upgrades wordt je woning meer waard

Over het algemeen spenderen we veel tijd van ons leven in de slaapkamer. Het is daarom prettig om te zorgen voor een fijne en comfortabele ruimte. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor toekomstige kopers is het geweldig wanneer de slaapkamer boven de verwachtingen uitstijgt.

Apartment Therapy vroeg vier ontroerend goed-experts naar upgrades die het geld waard zijn voor verkoopsucces en wij lichten ze graag voor je toe.

Slaapkamer upgrades

Multifunctionele kamer

Elyse Bouwmeester is makelaar bij ‘Red and White Realty’ en raad aan om van de slaapkamer een multifunctionele kamer te maken. “Als je het budget hebt, zou ik de slaapkamer aanvullen met een badkamer. Mensen zijn altijd op zoek naar ensuites.”

Meer opslag

Clayton Orrigo is de oprichter van het ‘Hudson Advisery Team’ en heeft dus een hoop verstand van vastgoed. Volgens hem is het maximaliseren van opslagruimte een goede manier om je slaapkamer een upgrade te geven. “Denk aan inbouwkasten op maat, kastruimte tot aan het plafond en een bed op maat“, vertelt hij.

Een openhaard

Yari Karina Jones, makelaar bij ‘Keller Williams Select’, raad aan om te investeren in luxe en comfort. “Ik zou zeker weten een open haard toevoegen aan de slaapkamer. Je ziet het niet veel, maar daarom geeft het direct een gevoel van luxe, warmte en comfort.”

De makelaar geeft als tip om te kiezen voor open haard met afstandsbediening. “Kopers zijn bereid om de hoogste prijs te betalen, voor een beetje extra luxe. Met zo’n afstandsbediening kunnen ze genieten van de open haard zónder hun bed uit te hoeven.” Volgens haar geeft dit een extra gevoel van comfort.

Wit beddengoed

Natuurlijk hoef je niet altijd te kiezen voor een grote verbouwing. Kleine upgrades kunnen ook al een grote impact hebben. Frances Katzen is oprichter van het ‘Katzen Team’ en is groot voorstander van kwaliteit beddengoed in een lichte kleur.

“Wanneer mensen voor het eerst binnenkomen, proberen ze hun eigen idee van thuis in de nieuwe ruimte te implementeren. Als het beddengoed dan tuttig, kantig of ouderwets is, schrikt dat mensen af”, aldus de ondernemer.

Huis verkopen? Verf je slaapkamer déze kleur voor meer verkoop-succes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dankzij deze 4 slaapkamer-upgrades wordt je woning meer waard
Sluiten