Emma Bering
Emma Bering Interieur 10 dec 2018

Deze 4 keukenstijlen zijn de populairste van het moment

Welke keukenstijl is jouw favoriet?

Je keuken is misschien wel de ruimte waar je het vaakste op een dag bent. Je maakt er je ontbijt, wellicht ook je lunch en natuurlijk je avondeten. Het is dus van groot belang dat je keuken in een mooie stijl is die bij jou past. Dit zijn de 4 populairste keukenstijlen van het moment.

Van klassiek tot industrieel, deze stijlen worden het meest gekozen in de keuken van Nederlandse huishoudens.

De klassieke keuken

View this post on Instagram

А вот гармоничная классика жанра, светлая кремовая кухня❤ Любители классики, оцените наш проект от 1 до 10🤔🍀 . #УКпроект #кухня #дизайнкухни #классическаякухня #классическийстиль #белаякухня #кремоваякухня #классическийинтерьер #французскийстиль #плиткадлякухни #светлаякухня #ремонткухни #отделкакухни #kitchendesign #classicdesign #classickitchen #frenchdesign

A post shared by Студия дизайна интерьера (@u.kvartira) on

Een klassieke keuken ziet er elegant en sierlijk uit. De kasten en deurtjes zijn veelal gebroken wit of beige. De keuken straalt daardoor warmte en rust uit. Het ligt er een beetje aan hoe groot je keuken is, maar een standaard keuken krijgt door de klassieke elementen een knusse sfeer. De klassieke stijl is vaak gebaseerd op het verleden, vandaar ook alle vormen en details.

Een echte klassieke keuken zou ook nog glas-in-lood en ouderwetse koperen handgrepen hebben. Andere typische elementen van een klassieke keuken zijn de opvallende schouwen en grote fornuizen.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze 4 keukenstijlen zijn de populairste van het moment
Sluiten