Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Wooninspiratie 26 okt 2018

4 looks voor een badkamer volgens de trends van dit najaar

Je badkamer zo stylen dat hij helemaal on trend is? Het kan! Met deze vier looks zorg je ervoor dat jouw badkamer helemaal volgens de laatste trends is.

We verzamelden vier looks, die volgens ons perfect laten zien hoe je de badkamer volgens de laatste trends inricht.

Look 1: Combineer koele tinten met warme roestkleuren

Koele kleuren zorgen voor rust en zijn daarom een goede basis voor in de badkamer. Verf een muur blauw of grijs of ga juist voor accessoires in een van deze tint. Je kunt er ook voor kiezen koele tinten terug te laten komen in je handdoeken en douchegordijn. Door deze kleuren te combineren met warme tinten en materialen ontstaat een mooi contrast. Doe dit door een mooi vloerkleed met roesttinten toe te voegen in je badkamer. Want ja, ook in de badkamer zijn vloerkleden erg mooi! Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je badkamer koperen accenten te geven. Dit kan zowel in de hardware als met accessoires.

Look 2: Mix natuurlijke materialen met patronen

Wij zijn dol op natuurlijke materialen en in de badkamer kun je dit seizoen het beste gaan voor rotan en riet. Gebruik manden van riet of rotan als wasmand of ga voor een lampenkap of vloerkleed in dit materiaal. Daarnaast kun je handdoeken in mooie leren handdoek ringen hangen voor een stoerder effect. Kies voor een mooi patroon op de tegels zodat het geheel wat speelser wordt of ga voor een mooi vloerkleed met print.

Look 3: Ga voor print in roestkleuren en rotan

Een leuke manier om roestkleuren in je badkamer te verwerken zijn vloerkleden. Kies voor een Perzisch vloerkleed met rode en oranje tinten. Deze brengen veel warmte en sfeer in de badkamer. Houd de rest van het kleurenpalet vrij neutraal zoals je ook in deze colorboost kunt zien. De roestkleuren kun je goed combineren rotan accessoires voor een ietwat bohemian sfeer.

Look 4: Kies een neutraal kleurenpalet

Bij een neutraal kleurenpalet moet je denken aan veel wit en nude tinten, lichtgrijs of bruin. Combineer dit met natuurlijke materialen zoals lichtgekleurd hout en fijne zachte items voor een perfecte look. Je hoeft je zachte handdoeken en hammam kleden dus niet langer weg te stoppen maar laat ze zien! Kies voor een open kast waarin je ze tentoon stelt of ga voor een van deze alternatieven voor het handdoekenrek.

Een botanische badkamer: zo maak je je badkamer groen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 looks voor een badkamer volgens de trends van dit najaar
Sluiten