Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Event 3 jan 2017

4 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie.

1. Social design door Studio Perspective

Roomed lezeres Annet werkte jarenlang als tv-maker in Hilversum, totdat zij in 2016 het roer omgooide. Studio Perspective verkoopt social design: ontwerpen die worden gemaakt door mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Veel jonge designers hebben hun weg naar de sociale werkplaats al gevonden en Studio Perspective is het platform waar deze ontwerpen worden aangeboden. Dit soort fantastische initiatieven steunen wij natuurlijk maar al te graag!

2. Groen!

Onlangs kondigde kleureninstituut Pantone dé kleur voor 2017 aan: felgroen. En eerlijk, de Roomed redactie zag dit niet meteen zitten. Maar nu zijn we er helemaal aan gewend en zelfs een beetje fan geworden! Wij vinden de kleur vooral te gek wanneer het subtiel terugkomt in het interieur. Zoals in dit moodboard!

Bron: H en M

3. Sleepy buddies van H&M

De nieuwe collectie van H&M zorgt weer voor een heleboel inspiratie. Dit keer was de kinderkamer aan de beurt en daar zijn wij maar wat blij mee. Het dekbedovertrek met sterren en de kussenhoezen mét oortjes zijn bij ons echt favoriet.

4. De Egg Chair

Na het zoeken van de mooiste afbeeldingen voor dit artikel was Team Rooomed overtuigd: die Egg Chair van Arne Jacobsen moet op de wishlist!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten