Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Wooninspiratie november 15, 2016

4 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie nogal veel mooie items tegen voor in huis. Het is haast niet bij te houden! We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer. Daarom hebben we de tuesday treasures in het leven geroepen: vijf favorieten van de Roomed redactie.

Benieuwd naar de round up van vorige week? Die bekijk je hier.

Bron: Corkframe

1. Corkframe

Noel en John, de ontwerpers van deze handige organizer, wisten in slechts vier dagen tijd het budget voor dit ontwerp te crowdfunden. Corkframe is een prikbord dat niet alleen handig is, maar ook super stylish. Prik je polaroids, concert- en festivaltickets en ansichtkaarten aan dit frame en je hebt alles netjes bij elkaar. Fijn detail: Corkframe doneert 1% van de opbrengst aan de 1% For The Planet Foundation.

2. Stijlvolle plantenhanger

In dit moodboard vertelden we je al dat hangplanten en plantenhangers dé oplossing zijn om een klein huisje een levendige look te geven. Sindsdien is de Roomed redactie behoorlijk gefocust op stylish plantenhangers. Zulke hangers zijn extra leuk wanneer je verschillende soorten met elkaar combineert. Bovenstaand exemplaar shop je bij Urban Outfitters.

3. Roze

Jep, Team Roomed is helemaal into pink. Deze kleur is namelijk ontzettend veelzijdig. Roze geeft je interieur een frisse look, maar kan juist ook zorgen voor warmte, zoals in dit fijne appartement.
Benieuwd naar meer roze inspiratie? Check dan ook even deze artikelen:

Nooit genoeg roze

4. Marble tafellampje

Beton, metaal en kurk: een gouden combinatie! Dit tafellampje van Brainy Days staat hoog bovenaan ons verlanglijstje. Je shopt ‘m hier voor €74,95

Reageer op artikel:
4 favorieten van de Roomed redactie
Sluiten