admin
admin Compact Wonen 18 jun 2014

4 bedden die geen ruimte innemen en ideaal zijn in een loft

De charme van een loft is dat je de hele open ruimte naar eigen keuze kunt inrichten. Je bent niet gebonden aan muren of kleine ruimtes en open oogt groot. Toch brengt het ook nadelen met zich mee. Want wanneer jij een keer een huisfeestje hebt gegeven, kom je misschien wel wat litertjes wijn in je bed tegen en ben jij vast niet de enige die erin heeft gelegen.

Buiten dat rampscenario kan je bed natuurlijk ook best in de weg staan. Zeker als we spreken over een studio in plaats van een loft, waar je alle ruimte wilt benutten die je hebt. Dus, dan ga je de hoogte in. Deze vier bedden kunnen omhoog en omlaag wanneer jij het wilt en nemen geen ruimte in beslag. Mooier dan een inklapbed, handiger dan een hoogslaper.

Bron: Dwell

Staaldraad | Dit bed van Mad Men-ster Vincent Kartheiser hangt aan staaldraad met een tegenwicht van zo’n 136 kilo. Het houten hoofdbord van het bed is multifunctioneel, wanneer het bed omhoog is, kun je het hoofdbord uitklappen als bureau.

Bron: Renato Arrigo

Kabelsysteem | Space is a luxury, zoals er onder dit bed staat. Architect Renato Arrigo ontwierp het minimalistische bed dat aan een kabelsysteem opgehesen kan worden en ruimte maakt voor dagelijkse activiteiten.

Automatisch | Het bed van FLOW ArchiTECH wordt elektrisch opgehesen en neergelaten aan stevige lappen stof. Onder het bed zitten wieltjes, waardoor je het bed ook kunt verplaatsen.

Luxe | Bed Up Down is met één druk op de knop omlaag, of helemaal weggewerkt in het plafond. Onder deze luxe automatische versie kunnen lampjes aangesloten worden en zelfs een bubbelbad verstopt worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 bedden die geen ruimte innemen en ideaal zijn in een loft
Sluiten