Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 27 mrt 2015

3x waarom je slaapkamer Feng Shui inrichten een goed idee is

Misschien ben je al bekend met de principes van Feng Shui, wellicht geloof je hier niet in, maar dan willen we je toch even vragen om het een kans te geven en niet meteen weg te klikken na dit intro. We geven je heel kort drie reden waarom je slaapkamer Feng Shui inrichten misschien toch het overwegen waard is.

Van goede Feng Shui kun je namelijk heel gelukkig worden en de weg naar geluk begint in de slaapkamer.

1. Je krijgt meer energie

Je slaapkamer Feng Shui inrichten begint bij het verbannen van de tv. Tv’s en andere electronica zuigen energie. Dan hebben we het niet over de energie uit het stopcontact, maar jouw lichamelijke en mentale energie. Tijdens een goede nachtrust kan je lichaam opladen en een goede nachtrust krijg je eerder door zeker een uur voor bedtijd niet meer naar beeldschermen te kijken.

Bron: Flickr

2. Het is beter voor je relatie (met jezelf of met een ander)

In een Feng Shui slaapkamer staat de spiegel nooit direct tegenover het bed. Waarom? Het is volgens de principes van Feng Shui niet goed om vanuit bed in de spiegel te kijken, omdat je zo iemand anders toelaat in jouw relatie. Of je nu een relatie hebt met jezelf of iemand anders; het beeld in de spiegel zou daar niet tussen moeten komen.

3. Je mag een mooi hoofdbord maken

Feng Shui inrichten draait allemaal om de positie van meubels in verhouding tot de omgeving. Zo mag je hoofd nooit onder een raam liggen terwijl je slaapt, omdat je lichaam goede support nodig heeft tijdens de nacht. Dat betekent een dichte muur en het best kun je dus slapen in een bedstede of in een bed met een goed hoofdbord!

Richt ook de rest van je huis Feng Shui in voor optimaal geluk!

Bron: Best fashionbloggers

Bekijk ook: 6 wijze lessen uit de yoga les om mee naar huis te nemen

Bron: Flickr

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.about.com

Reageer op artikel:
3x waarom je slaapkamer Feng Shui inrichten een goed idee is
Sluiten