Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Tips 22 september 2015

3x tips voor een fijne herfsttuin

Op Roomed geven we je eindeloos veel tips om je tuin zomerklaar te maken, maar het zou toch zonde zijn als die fijne tuin niet meer wordt gebruikt nu de herfst in aantocht is. Want ook na de zomer is het met de juiste inrichting buiten nog goed vertoeven. In dit artikel geven we je een aantal tips zodat je straks ook nog kan genieten van een fijne herfsttuin.

Trek je warme wintertrui maar aan en geniet zo lang mogelijk van het najaar!

Bron: House and Fig

1. De vuurkorf

Wil je met vrienden of familie nog een gezellige avond buiten zitten? Dan is een vuurkorf geen overbodige luxe. Het staat gezellig, houdt je lekker warm én je zou er zelfs nog een hapje mee kunnen maken (mmm marshmellows!). Maak bijvoorbeeld zelf een vuurkorf van een droogtrommel of bestel een van deze mooie varianten.

2. Heaters

Dé manier om lekker warm te blijven zijn heaters! Tegenwoordig koop je ze als lamp om op te hangen of als staande heater, zoals op bovenstaande foto.

3. Gordijnen

Als je rond je tuintafel of loungeset gordijnen hangt, ziet dat er niet alleen mooi uit, maar het houdt ook nog eens de warmte ‘binnen’ en de kou ‘buiten’! Kies voor mooie dikke gordijnen waarbij de garen dicht op elkaar zijn geweven. Linnen is prachtig, maar hiervoor minder geschikt. Gordijnen zijn niet alleen mooi in een grote tuin, maar – zoals je op de foto ziet – staan ze ook super leuk bij het balkon!

Verder kun je de mooie buitenverlichting lekker laten hangen. Verzamel wat dikke plaids en zachte kussens, kook een pan soep (of gluhwein) en je najaarsfeestje kan beginnen. Met deze tips kun je zeker nog een paar maanden genieten in je herfsttuin!

Reageer op artikel:
3x tips voor een fijne herfsttuin
Sluiten