Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Kerst 6 jan 2018

3x tips om de lege ruimte van de kerstboom op te vullen

Volgens ‘de regels’ moet de kerstboom een dezer dagen wel de deur uit. Heb je de kerstballen weer netjes opgeborgen en staat de kerstboom inmiddels aan de straat? Dan zal je wel even moeten wennen aan de leegte die de boom nu achterlaat.. Om je huis ook na de feestdagen gezellig te maken, geven we drie tips om die lege plek op te vullen.

Moet je nog beginnen met opruimen? Check dan vooral eerst even dit artikel met tips hoe je het best je kerstversiering netjes kunt opbergen.

kerstboom weg
Bron: By Kiki

1. Een stoel als interieurobject

Stoelen zijn echt niet alleen maar bedoeld om op te zitten.. toch? Ze zijn ook prachtig als interieur object! Bekijk dit appartement maar eens, waar klassiek en modern met elkaar gemixed worden. De stoel staat in de slaapkamer, maar heeft verder geen echte functie. Als je in de woonkamer of hal nu een grote lege plek hebt waar eerst de kerstboom stond, vul die ruimte dan op met een mooie (design) stoel. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan even dit artikel of ga op zoek naar een mooi antiek of vintage exemplaar.

grote lamp

2. Een nieuwe lamp

Niet alleen in ruimte, maar ook qua verlichting zul je merken dat de kerstboom de deur uit is. De gezellige lampjes zijn er opeens niet meer, dus: tijd voor iets nieuws! Zodat je evengoed de donkere dagen van januari en februari nog gezellig doorkomt. Heb je een strak en wit interieur? Dan kun je tussen deze lampen uit Scandinavische interieurs vast een mooi exemplaar vinden. Of ga zelf aan de slag met deze Ikea hack!

Benieuwd naar meer foto’s van het prachtige huis waar de bovenstaande lamp staat? Klik hier!

krukje
Flexa

3. Een krukje

Een krukje blijft een van de meest veelzijdige interieuritems – en daarom ook onmisbaar. Zet er een plant op of een decoratief dienblad met leuke kaarsjes, vaasjes en andere accessoires. Heb je nog meer zitplaatsen nodig? Dan kun je het krukje ook gemakkelijk betrekken bij je zithoek.

Psst.. ook dit wil je: een krukje in de badkamer.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
3x tips om de lege ruimte van de kerstboom op te vullen
Sluiten