Verschil moet er zijn: dit krijg je voor 3 ton in Amsterdam, Utrecht en een dorpje in Groningen

Laten we – even geheel hypothetisch – zeggen dat je nog zo’n drie ton op je bankrekening hebt staan. En dat wil je graag spenderen aan een huis. Wellicht leuk om dan eens te kijken wát je kan krijgen voor dat bedrag. We weten immers allemaal dat Amsterdam een stuk duurder is dan Groningen – maar hoe groot is dat verschil eigenlijk?

Wij zochten drie leuke huizen voor je: dit krijg je voor 3 ton in Amsterdam, Utrecht en een dorpje in Groningen.

Funda
Funda

Amsterdam

Prijs: €300.00 | Woonoppervlakte: 57 m2

Gelegen in een knus hofje midden in de gezellige Zeeheldenbuurt vind je dit stijlvolle appartement van 57 vierkante meter. Deze benedenwoning heeft een ruime slaapkamer, gezellige woonkamer mét open keuken en een aparte berging. Pas wel op: in Amsterdam moet je vaak boven de vraagprijs bieden, wil je kans maken.

Funda
Funda

Utrecht

Prijs: €299.000 | Woonoppervlakte: 77 m2
Zoek je een lichte, moderne woning? Dan is dit huis in Utrecht wellicht iets voor jou, gelegen in de Dichterswijk, pal naast de oude binnenstad. De gehele woning is voorzien van paneeldeuren, ‘Utrechtse lijsten’, ‘klassiek’ style deurbeslag, hoge plinten, en eiken parket op de vloer.

Funda
Funda

Krewerd (Groningen)

Prijs: €299.000 | Woonoppervlakte: 196 m2 | Perceeloppervlakte: 2.326 m2

Deze fraaie woning vind je in Krewerd, een klein wierdedorp binnen de gemeente Delfzijl (Groningen). Niet alleen heeft het huis vijf slaapkamers en twee badkamers, maar krijg je er ook een perceeltje bij van zo’n 2.300 vierkante meter. Niet slecht, toch?

Meer Funda goodness:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Verschil moet er zijn: dit krijg je voor 3 ton in Amsterdam, Utrecht en een dorpje in Groningen
Sluiten