5x de leukste webshops van week 51

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en woonaccessoires in huis te halen. Scroll snel door en laat je verassen door de toppers van deze week!

Hou jij van reizen? Wij hebben een toffe webshop gevonden die unieke producten verkoopt van verschillende werelddelen.

1. Nordic Blends | Als je van het Scandinavische interieur houdt zit je bij deze webshop zeker goed. Zij focussen zich op simpele woonaccessoires die je huis persoonlijk maken.

2. Wonen met lef | Wonen met lef is een webshop met trendy merken, vernieuwde producten en hebbedingetjes voor thuis. Heel fijn aan deze site is dat ieder product duidelijk omschreven is en dat er scherpe foto’s getoond worden.

3. Tutze | Laat je inspireren door natuurtinten, basiselementen en structuren wat resulteert in een stoer, tijdloos en unieke collectie. Tutze heeft van alles in petto; van woonaccessoires en meubels tot sieraden en kleding.

4. À la | À la is nieuwsgierig en is daarom altijd op zoek naar unieke stukken met een speciaal verhaal dat nieuwe herinneringen zal creëren. Als reizen jouw passie is, kun je bij deze website je geluk niet op!

5. SIMONJAMESDESIGN | Niet de goedkoopste, maar misschien wel de leukste! Ze verkopen onwijs mooie design producten die vooral stijlvol en chique zijn.

Reizen

Zou jij graag naar Rhodos op vakantie willen? Kijk dan even naar hotel Casa Cook. Het is fantastisch!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
5x de leukste webshops van week 51
Sluiten