Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 15 dec 2017

7x de mooiste achtergronden voor je tv

Een leven zonder tv is haast niet voor te stellen hè? Hoe leuk is het dan om je tv niet aan een witte achtergrond te hangen, maar juist af te wijken van het standaard plaatje. Maak van je tv een eyecatcher door te gaan voor een bijzondere tv-wand.

Wij hebben onze favoriete tv-achtergronden voor je op een rijtje gezet. Benieuwd? Scroll snel verder!

FORM

Deze bakstenen muur is wel heel tof om je tv aan op te hangen. Wij snappen dat dit niet haalbaar is om uit het niets deze muur in je woonkamer te plaatsen, maar gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden.

Fabritiusinterieur

Dit is bijvoorbeeld één van die mogelijkheden. Een wand van bakstenen aan je muur. Dit is een goedkopere variant, het neemt geen ruimte in en het is ook nog eens hetzelfde idee. Helemaal leuk!

Kenhnoithat

Dit vinden wij wel heel chique. Heb jij weleens een goudkleurige tv-wand gezien? Het valt extra mooi op, doordat de ruimte veel zwarte elementen bevat.

Studioego

Je kunt natuurlijk ook voor basic zwart gaan. Het klinkt simpel, maar deze tv-wand springt er wel uit. Erg leuk dat de open haard ook in de muur verwerkt is!

Woontrendz

Een andere optie is om een kader om je tv heen te maken. Dit kun je gemakkelijk zelf doen met een verfje in je favoriete kleur. Toch weer wat anders dan een standaard witte achtergrond.

Avangarddesign

Speciaal voor de vintage liefhebbers, een stuk hout om je tv aan op te hangen. De andere accessoires passen hier goed bij. Het is op deze manier één geheel.

Homedesignideas

Een marmeren tv-meubel vinden wij heel gaaf. Het gaat mooi op in de rest van het witte interieur.

Meer inspiratie

Wil jij je muur verven, maar weet je niet in welke kleur? Kijk hier dan even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7x de mooiste achtergronden voor je tv
Sluiten