Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Trends 22 jan 2021

Lekker Hollands: de koe is de nieuwste trend op gebied van dierenprints

Na panterprint, zebraprint en tijgerprint lijkt een nieuwe dierenprint de markt te gaan veroveren. En Hollandser kan bijna niet, want het is de koe die er met het estafettestokje vandoor gaat.

We zagen deze trend vorige week voorbij komen op Apartment Therapy, en als je er op gaat letten zie je op Instagram en Pinterest inderdaad steeds meer koeienprint voorbij komen. Als meisje uit een boeren dorp kan ik alleen maar zeggen: deze nieuwe trend is volledig goedgekeurd.

Shopping: zo breng je koeienprint in je interieur

Omdat ik toch wel erg benieuwd was naar de items die op dit moment met koeienprint aangeboden worden, heb ik mijn favoriete websites bezocht om een kijkje te nemen. En verrek, er staan nog best leuke items met koeienprint tussen.

Van een klassieke zwart/wit tegenstelling, tot een bruin gecombineerd met creme. Mijn favorieten zie je hieronder:

koe stoel
Bron: bol.com

Eetkamerstoel

We beginnen met een unieke eetkamerstoel. Deze kuipstoel is verkrijgbaar in het zwart en in het bruin, en heeft wel iets weg van de populaire Eames chair. Maar dan dus in een boers jasje gegoten.

stoel koe leer
Bron: bol.com

Loungestoel

Deze loungestoel is aan de prijzige kant, dat geven we toe, maar als je van koeienprint houd kan dit wel dé eyecatcher van je interieur worden.

koeienprint kleed
Bron: Volero

Koeienkleed

Leg dat schapenkleed maar aan de kant, we gaan dit jaar voor een koeienhuid op de vloer. Het gaat hier om een imitatie koeienhuid, dus no cows were harmed tijdens het maken van dit vloerkleed.

koeienprint dekbedovertrek
Bron: bol.com

Dekbedovertrek

Als je onder dit dekbedovertrek ligt, tel je automatisch koetjes in plaats van schaapjes. Ook verkrijgbaar in het bruin, dus kies die vooral als dat beter bij de inrichting van je slaapkamer past.

Toch liever een andere dierenprint in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker Hollands: de koe is de nieuwste trend op gebied van dierenprints
Sluiten