Nieuw groen in huis: bij deze websites scoor je online nieuwe kamerplanten

Online planten kopen is makkelijk en comfortabel: je hoeft er je velvet stoel niet voor uit te komen. Je kunt de kamerplanten shoppen wanneer het jou uitkomt, en vaak ook laten bezorgen waar het jou uitkomt. Wij zetten onze favoriete websites om onze urban jungle aan te vullen graag voor je op een rijtje.

Want over één ding zijn we het allemaal eens: je kunt nooit genoeg planten in huis hebben.

Kamerplanten online kopen doe je bij deze websites:

Green Lifestyle Store

Bij de Green Lifestyle Store shop je jouw kamerplant meteen met een bijpassende stijlvolle pot volgens de allerlaatste trends. De planten worden verstuurd in een plantvriendelijke verpakking (dit hebben we persoonlijk getest!) en de planten komen vers van de kweker, waardoor er altijd prachtige planten in jouw interieur komen te staan.

Plantje.nl

De website plantje.nl vinden we alleen al leuk door zijn te schattige naam. Wij zijn vooral verliefd op de speciale ecosystemen die ze verkopen. Je koopt dan een plantje in een weckpot die je minimaal hoeft te verzorgen. Ook verkoopt Plantje.nl nog steeds de populaire kneusjesbox.

Plantsome

Plantenwebshop Plantsome geeft alle planten een naam. Daarnaast heeft de website ook de mooiste foto’s van alle planten en ziet de website er gewoon heel goed uit.

En heel fijn: als een plant huisdiervriendelijk is, dan staat er een plaatje van een kat bij. Zo zie je dus in één oogopslag of je de plant aan kunt schaffen, of dat je nog even verder moet zoeken naar jouw nieuwste aanwinst. Je kunt zelfs de optie aanklikken dat je alleen voor huisdiervriendelijke planten gaat.

PLNTS.com

Als je op zoek bent naar wat uniekere planten, dan raden we zeker de webshop PLNTS.com aan. Van kleine, bijzondere stekjes tot XXL planten, we hebben het allemaal voorbij zien komen. En heb je problemen met het verzorgen van je planten? Breng dan een bezoekje aan de PLNTSdoctor.

123planten

Online planten kopen kan ook via 123planten. Zelf hebben we nog nooit iets bij deze webshop besteld, maar met een beoordelingsscore van 9,1 kunnen we er alleen maar vanuit gaan dat je zeker een goede aankoop zult doen.

Intratuin

Waar wij ook goede ervaringen mee hebben: de webshop van Intratuin. De levertijd is over het algemeen hartstikke snel en Intratuin heeft een groot assortiment met voor ieder wat wils. Naast online planten kopen, kan je op de Intratuin-winkel ook terecht voor accessoires en decoratie.

Nog meer lezen over mooie kamerplanten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw groen in huis: bij deze websites scoor je online nieuwe kamerplanten
Sluiten