Merve Ozturk
Merve Ozturk Meubels & accessoires 19 feb 2021

Van A tot Z een nieuw huis: let hierop als je eyecatchers in je interieur wilt

In de rubriek ‘Van A tot Z een nieuw huis’ gaan we gedetailleerd in op alles wat komt kijken bij het kopen van een nieuw huis. Er valt veel te regelen, waardoor je het overzicht wel eens kan kwijtraken. Juist dan wijst Roomed’s rubriek je de weg. Vandaag hebben we de leukste eyecatchers voor je interieur onderzocht.

Je kunt in elke ruimte voor een focuspunt kiezen. Zo weet jij én je gasten waar je naartoe moet kijken. Kies een focuspunt dat het waard is om gezien te worden. Dat kan van alles zijn. Om je een handje te helpen delen we een dosis inspiratie met je.

Dit zijn de leukste eyecatchers voor je interieur

Een eettafel als eyecatcher

Simpele designs zijn opvallender dan je denkt. Deze eettafels zullen je eetkamer ongetwijfeld een toffe upgrade geven. Je kunt er minimalistische eetkamerstoelen bij doen, of ervoor kiezen om verschillende soorten stoelen te combineren – net wat jij wilt.

Opvallende meubels

Je meubels zijn vaak de grootste items in huis. Daarom vallen ze logischer wijze ook direct op. Toch kan je ze nóg meer laten opvallen. Zo kan je bijvoorbeeld een fluwelen fauteuil of een kleurrijke poef in de hoek van de kamer zetten.

Daarnaast zal een kast met een apart design of een bijzondere keukeneiland het ook enorm goed doen. Wedden dat deze items direct de aandacht zullen trekken?

Verlichting

Ook verlichting is enorm belangrijk in huis. Zo kun je met aparte designs, materialen en kleuren een focuspunt maken van je verlichting. Het kan gaan om een vloerlamp, bureaulamp of uiteraard basisverlichting.

Vergeet niet dat een eyecatcher niet persé groot hoeft te zijn, of een opvallende kleur moet hebben. Ook kleine woonaccessoires kunnen direct de aandacht trekken en je interieur helemaal afmaken.

Je vloerkleed als eyecatcher

Een vloerkleed kent veel voordelen. Het houdt je voeten warm tijdens koude dagen, voegt veel sfeer en karakter toe en je kan ‘t ook nog eens gebruiken als eyecatcher. Vooral een vloerkleed met een gekleurd design en verschillende motieven in een neutraal interieur zal zeker alle aandacht trekken.

Alles wat je wilt weten over een wollen vloerkleed (lekker warm aan de voetjes!)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van A tot Z een nieuw huis: let hierop als je eyecatchers in je interieur wilt
Sluiten