Op zoek naar de mooiste kerstbomen van Nederland: deel jouw foto met ons

Elke dag loop ik buiten een rondje om. Niet alleen omdat het gezond is, maar omdat ik het heerlijk vind om kerstversiering te spotten. Lampjes in de boom, een kerstkrans op de deur, en natuurlijk de good old kerstboom in huis. De ene is nog groter dan de andere, en elke kerstboom heeft z’n eigen verhaal. Of ‘ie nou nep of echt is.

Wij zijn op zoek naar die prachtige kerstverhalen. Ga jij elk jaar voor een klassieke kerstboom, of koop je juist elk jaar weer nieuwe ballen voor in de boom? Volg je de kersttrends, of trek je lekker je eigen plan? Kies je dit jaar voor een regenboog-kerstboom, of ga je juist voor all white?

We zijn benieuwd naar het verhaal áchter de kerstversiering.

Hoeveel geld heb je dit jaar uitgegeven aan nieuwe kerstballen? Gebruik je elk jaar dezelfde versiering? Of kostte het je bijna niets, omdat je alle versieringen hebt gescoord in de kringloopwinkel voor een prikkie?

Deel een foto van jouw kerstboom

Deel een foto van jouw kerstoom op onze Facebook pagina, en inspireer anderen met jouw kerstboom. We vinden het prachtig om te zien hoe iedereens kerstboom er totaal anders uitziet. Ze zijn stuk voor stuk uniek, maar toch kijkt iedereen er ‘s morgens weer naar uit om de kerstlampjes aan te doen.

Let’s spread the joy of Christmas.

Nog tips nodig voor het versieren van de kerstboom?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op zoek naar de mooiste kerstbomen van Nederland: deel jouw foto met ons
Sluiten