Do it yourself: zo maak je zelf een mid-century modern plantenstandaard

Je huis is eigenlijk nooit echt af. En dat geeft niets, want je smaak verandert zo af en toe en dan is er niets leukers dan het restylen van je interieur. Helaas kan je bankrekening je nog weleens beperken in het aanpassen van je huis. Maar daarom zijn er interieur DIY’s, ofwel doe-het-zelf-projecten waardoor je huis nóg persoonlijker en meer uniek wordt én waarmee je heel wat geld kunt besparen.

Vandaag hebben we een YouTube-tutorial voor je, waarin je kunt zien hoe je een mid-century modern plantenstandaard maakt. Een leuk do it yourself-project om op een vrije dag te maken.

We zijn namelijk dol op mid-century modern én op kamerplanten. Deze simpele plantenstandaard past bij elke interieurstijl en zorgt voor een dynamische plantenhoek.

Je kunt ‘m natuurlijk nog personaliseren door de standaard een andere kleur te geven of te kiezen voor een sprekende pot. En als je dan toch bezig bent: hier vind je stijlvolle ideeën voor het beschilderen van een terracotta pot.

Bekijk de (Engelstalige) tutorial hier

Bonus: TheSorryGirls geven in de bovenstaande video ook nog eens een tour door hun indrukwekkende plantenwalhalla. Kijken dus!

Liever een andere plantenstandaard of tafel maken? We’ve got more!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Do it yourself: zo maak je zelf een mid-century modern plantenstandaard
Sluiten