Renée Leeuw
Renée Leeuw Interieur 26 feb 2016

18x velours in de woonkamer

Hoewel wij dol zijn op lichte interieurs, vind je ons ook weleens aan the dark side. Er zijn prachtige voorbeelden van ruimtes waar de donkere muren een magische aantrekkingskracht hebben. Het maakt een ruimt al gauw chiquer en in combinatie met een paar luxe, glanzende materialen kun je zo’n donkere kamer een heel elegante look geven. Een stof die heel goed te combineren is met donkere tinten is velours of fluweel. Door de subtiele glans reflecteert deze stof het licht en dat is precies wat je wilt in een donkere ruimte.

Om je een idee te geven van hoe gaaf velours in de woonkamer kan zijn (en vooral in een woonkamer met donkere muren), verzamelden wij een aantal inspirerende beelden. Scrollen maar!

Bron: Welke
Bron: Neptune

Oké, een fluwelen meubelstuk staat dus prachtig in een donkere ruimte, maar ook in een lichte kamer misstaat het niet. Onderstaand daarom nog een aantal inspiratie beelden van lichte interieurs waar velours de hoofdrol speelt.

Bron: Neptune
Bron: Ruemag

Ben je helemaal geïnspireerd en wil jij graag velours in de woonkamer? We kunnen ons zo voorstellen dat je wel een beetje bang bent om te knoeien op zo’n mooie bank van fluweel. Maar no worries, wij hebben dé trick voor het verwijderen van vlekken!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
18x velours in de woonkamer
Sluiten