18-jarige student bouwt huisje op wielen

Gabriella Grace, een 18-jarige student uit Nieuw Zeeland, had een mooi plan voor haar eindproject op school. Samen met haar vader bouwde ze een huisje op wielen van ongeveer zestien vierkante meter. Alles zit erin: een klein keukenblok, een zithoek, een veranda met luifel en een vliering met een bed. Het bouwen van het huisje duurde ongeveer zes maanden en kostte omgerekend zo’n 16.000 euro. Dat lijkt voor een schoolproject nogal veel, maar niet als je bedenkt dat Gabriella er nu al jaren low-budget woont!

De website Living Big In A Tiny House interviewde haar en kregen een rondleiding in het schattige huisje.

Door het handige huisje woont Gabriella nu hypotheekvrij met een – zoals ze zelf zo mooi zegt – “million dollar view”. Voor haar standplaats betaalt ze bijna niets en toch zit ze op tien minuten afstand van de hoofdstad van Nieuw Zeeland. Ideaal!

Benieuwd naar meer tiny houses? De eigenaren van dit huisje hebben elke dag een ander uitzicht, of bekijk dit huisje van een ontwerpster die wilde ontsnappen aan de drukke stad. Ben je helemaal geïnspireerd en denk je er over na om zelf ook zo’n project te starten? Check dan onze vijf belangrijkste tips!

www.livingbiginatinyhouse.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
18-jarige student bouwt huisje op wielen
Sluiten