Florence
Florence Interieur 12 jun 2014

15 originele budgettips voor je tuin

Lieten we je eerder al 7 creatieve ideeën zien om een waar kinderspeelparadijs te creëren in je eigen achtertuin, nu geven we graag een aantal budgettips weg. Maar liefst 15 originele ideeën om je tuin tegen minimale kosten een vrolijk zomers design te geven.

Hieronder hebben we onze favorieten op een rij gezet. De rest van de tips vind je op de site van ons zusje Famme.nl. Veel van de tips zijn ook leuke activiteiten om met je kinderen te ondernemen.

1. Zit je net lekker buiten op je terras te eten, word je aangevallen door muggen. Vul lege flessen met citronella, stop er een lont in en je hebt nergens meer last van.

2. Waar flessen al niet goed voor zijn. Ook hier gebruik je weer lege flessen om ze vervolgens te vullen met een laagje water en een aantal vrolijke bloemen. Hang ze op aan je schutting voor een vrolijk en zomers effect.

3. Dat klassieke kandelaren niet alleen voor binnenshuis hoeven te zijn, bewijst dit idee. Koop een aantal lampjes op zonne-energie leg ze op de plek waar normaal de lampen in zitten, hang je kandelaar aan een boom danwel tak en voila. Romantischer kan het haast niet worden.

4. ben je niet gezegend met een grote tuin, hang dan een aantal grove spiegels op tegen de muur of je schutting. Je tuin lijkt in 1 keer 2 keer zo groot.

5. Je kinderen zullen nog nooit zo blij met je geweest zijn, wanneer je van je saaie tuinpad een spannend hinkelpad maakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.famme.nl

Reageer op artikel:
15 originele budgettips voor je tuin
Sluiten