Renée Leeuw
Renée Leeuw Uncategorized 20 mei 2016

13x inspiratie voor een zomerse look in de woonkamer

Heb jij al volop de zomer in je bol, maar loopt je huis nog een beetje achter? En heb je eigenlijk ook niet zoveel budget om de hele boel een make-over te geven? No worries, met een paar accessoires kun je al heel gemakkelijk een zomerse look in de woonkamer brengen. Denk aan kleurrijke kussens, plaids, vloerkleden en natuurlijk planten en bloemen. In dit artikel zetten we de mooiste inspiratiebeelden op een rijtje.

Wil je ook de slaapkamer een zomerse update geven? Check dan eventjes deze budget finds voor een zomers bed.

Een zomerse look brengt ons al gauw naar Ibiza. Een stijl die we daarmee associëren is natuurlijk de bohemian look. Kelims, kleurrijke stoffen, veel natuurlijke materialen en drukke prints kenmerken die stijl en daarmee haal je dus snel de zomerse sferen in huis. Check ook even onze tips voor een bohemian interieur en shop hier de leukste boho accessoires onder de 30 euro.

Bron: Rue mag
Bron: Dust Jacket

Ben je niet zo’n groot fan van felle kleuren en drukke prints, maar wil je wel iets meer zomerse zwoelheid in de woonkamer? Overweeg dan een aantal accessoires in pasteltinten. Denk aan zachtroze of lieflijk blauw bijvoorbeeld.

Budget find: 6x zachtroze woonaccessoires onder de 15 euro

Vooral planten geven een frisse, zomerse uitstraling aan de ruimte. Houd je daarom niet in, maar zet groene planten in hoge standaarden, maak je eigen kruidentuintje gewoon ín huis en als je genoeg ruimte hebt kun je misschien wel een Monstera plant in de woonkamer kwijt – of ga voor een Monstera blad in een vaas.

Verliefd op de kleur okergeel? Bekijk dan ook onze inspiratieboost waar we deze kleur in de spotlight zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
13x inspiratie voor een zomerse look in de woonkamer
Sluiten