Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Trending 6 augustus 2016

12x de meest hilarische design fails in en rondom huizen #4

Op Roomed laten we je dagelijks de meest gave designs zien van creatieve ontwerpers. De mooiste huizen, interieurs, producten en kunstwerken.. Maar soms gaat er ook bij ontwerpers wel wat mis. Tja, ontwerpers zijn immers ook gewoon mensen en daar zijn wij ze stiekem wel dankbaar voor. Het zorgt namelijk voor heel wat hilarische en onhandige resultaten! En omdat we er zelf ook geen genoeg van kunnen krijgen: een vierde deel van de gekste design fails.

Kijk je mee?

We trappen af met een heel domme, óf – als het juist gepland is – een super geniale. Deze hogeschool laat de studenten in één oogopslag zien waarom plannen zo belangrijk is.

Bron: Imgur

Totaal niet gevaarlijk, zo naast het stopcontact.

Bron: Anatoo

Trust me, I am an engineer” was het onderschrift bij deze foto. Wij zijn daar niet zo zeker van..

Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met dit appartementencomplex. Totdat je in de zomer lekker op je balkon wil genieten van het zonnetje.

>> 4 tips voor optimaal genieten in de zon op een super klein balkon

Heel logisch.

Wij zijn van mening dat je bijna alles kunt fixen met een beetje duct tape. Maar een elektriciteitsmast? Beter van niet.

Deze vader was vergeten om de pomp op de juiste stand te zetten. Nu ligt de inhoud van het zwembad niet in het bad, maar in het huis. Aiii…

Bron: Ulysius

Relaxed plekje!

Bron: Tokoyoshi

Ook hier is niet zo goed over nagedacht.

Bron: MrEase

Wel een bijzondere reclame uiting zo. Het trekt in ieder geval de aandacht!

SOTP!

“You had ONE job!”

BENIEUWD NAAR MEER DESIGN FAILS?
Bekijk dan ook het eerste, tweede en derde deel. En wist je dat de beroemde Mirror Ball van Tom Dixon eigenlijk ook tot de categorie ‘design fails’ hoort? Wij vertellen je er alles over in deze Interior Icons.

Reageer op artikel:
12x de meest hilarische design fails in en rondom huizen #4
Sluiten