Geert Remmelink
Geert Remmelink Kinderkamer 25 mei 2016

12x het mooiste behang voor in de kinderkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor de kinderkamer en wil je graag de muren aanpakken? We lieten je eerder al zien hoe gaaf het kan zijn om de muur voor de helft te schilderen. Maar deze keer willen we je inspireren met het mooiste behang in de kinderkamer. Deze manier van muurdecoratie is favoriet bij kinderen omdat je hiermee de kinderkamer helemaal in een bepaald thema kunt af stylen: van vrolijke patronen tot het favoriete sprookjesfiguur van je kind!

Ben je nog niet helemaal overtuigd of behang in de kinderkamer de beste optie is? Check direct even deze alternatieve ideeën voor de muren in de kinderkamer en beslis zelf.

Bron: Rafa-Kids

Behangen hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de kleuren van de muren knallen. Een rustige basis met leuke figuurtjes geeft de kinderkamer al een hele boost. Wil je graag de muren matchen met de rest van de kinderkamer? Een vloerkleed is dan een goed begin, want er is altijd wel een exemplaar te vinden dat bij het behang past. Bovendien kleed een vloerkleed de kamer echt af en zorgt het voor een zacht bedje onder de voetjes!

Bron: Murals Wallpaper

Is je kind gek op de Tovenaar van Oz? Dan heb je geluk, want Murals Wallpaper heeft een nieuwe collectie behang met verschillende thema’s, waaronder de Tovenaar van Oz. Ook andere klassiekers, zoals Alice in Wonderland en Charles Dickens zijn te vinden in de nieuwe collectie. Bestellen doe je hier.

Bron: Tell Kido
Bron: BN Behang

>> Van dit behang worden jouw kids zeker blij!

Bron: Rimini

Ga je aan de slag met de babykamer? Dan raden we je aan om ons artikel met de liefste babytrends voor 2016 te checken. Zo is de babykamer helemaal up to date.

Liever geen behang in de kinderkamer? Met glow-in-the-dark verf tover je het plafond om tot een prachtige sterrenhemel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
12x het mooiste behang voor in de kinderkamer
Sluiten