10 tips om je eigen instagram account populairder te maken

Wekelijks kiezen we vijf inspirerende instagram-accounts voor je uit waarvan wij vinden dat ze de moeite waard zijn om te volgen. Van mooie beelden kunnen we tenslotte nooit genoeg krijgen.

Maar heb jij nou toevallig een verborgen fotografietalent of kom je op mooie plekken die je vastlegt en graag met anderen wilt delen? Ben je gek van interieurs die je anderen niet wilt onthouden, maar kun je nog wel wat extra volgers gebruiken? Dan hebben we 10 makkelijke tips om je eigen account populairder te maken. Ons zusje NSMBL zette ze op een rij.

1. Geo-tag je foto’s | Hierdoor voeg je een locatie toe aan je foto’s. Je komt dan weer in contact met personen die de locatie ook kennen wat weer kan leiden tot meer volgers en likes.

2. Fotografeer niet alles | Denk na over wat je fotografeert. Wat vind jij leuk om te zien? Grote kans dat anderen dat dan ook interessant vinden. Kleine, saaie producten zullen al snel als ‘vervelend’ beschouwd worden.

3. Deel je foto’s op het juiste moment | Plaats je foto’s op de momenten dat men over het algemeen wat rustiger is. Nou is dit met internationale volgers natuurlijk wat lastiger te bepalen, maar laten we ergens beginnen.

Lees de rest van de tips hier.

www.nsmbl.nl