Emma Bering
Emma Bering Binnenkijken 19 okt 2018

10 Scandinavische interieuraccounts die je moet volgen als je van design houdt

Ben jij ook zo dol op het Scandinavische interieur? Wij namelijk wel. We vinden niets leuker dan door Instagram te scrollen op zoek naar mooie Scandinavische interieuraccounts om te volgen. Om je alvast een handje te helpen zijn dit de 10 Scandinavische interieuraccounts die je moet volgen als je van design houdt.

Hoe leuk is het om binnen te kijken in de mooiste interieurs. Een beetje kwijlen over de mooiste woonkamers en tegelijkertijd lekker veel inspiratie opdoen.

@scandinavianhomes

In principe zegt de naam al genoeg, maar toch willen we het nog even toelichten. Alle interieurs die je op dit account ziet zijn gestyled door Scandinavian Homes. Je zal er geen simpele, kale ontwerpen zien. Verwacht juist moody kleuren en velvet elementen.

@elisabeth_heier

Als interieur designer is Elisabeth Heier veel bezig me het inrichten van ruimtes. Als je houd van minimalistische settings, dan is dit account iets voor jou. Het ziet er altijd prachtig uit, het is een feestje voor je ogen en je kan er heel veel inspiratie opdoen. Overkoepelend thema is toch wel: less is more.

@annaleena.interiors

Annaleena Leino is een Zweedse en Finse interieur stylist en designer die haar mooie werk graag op haar Instagram toont. Het is een leuke mix tussen modern en minimalistisch met Europees chique. Zeker een account om in de gaten te houden.

@ettrumtill

Katarina Matsson is content director voor Elle Sweden. Dat snap je wel dat ze ook een prachtig huis heeft. Dus als je houd van een kijkje in iemands leven en huis, dan is dit account een echte aanrader voor jou.

@fotografanders

Anders Bergstedt is interieur fotograaf in Zweden en deelt met veel passie zijn foto’s van mooie Scandinavische interieurs op zijn Instagram. Hij weet vaak precies waar het licht is en hoe hij het in zijn voordeel kan gebruikt, waardoor er prachtige en dromerige foto’s ontstaan.

@alvhem

Alvhem is een makelarij in Göteborg. Op dit account worden alle prachtige huizen die te koop staan gedeeld. Maar het heeft niet alleen als doel om de huizen te verkopen. Met dit account willen ze ook een inspiratie zijn voor de vele volgers.

Het effect van koelblauwe muren in een licht, Scandinavisch appartement

@septemberedit

Caroline Birk Bahrenscheer is digitale curator en blogger in Kopenhagen. Met haar blog en Instagram, September Edit, geeft ze je een kijkje in haar dagelijkse leven, haar huis en haar reizen door Scandinavië en de hele wereld. Ze is begonnen in de mode-industrie, maar focust zich nu op interieur en ontwerp.

@krickelin

Blogger Kristin Lagerqvist deelt de leukste foto’s van haar leven, huis en mode. Waarom je haar account zeker even moet checken, is omdat het alles behalve saai is. Kleur is er genoeg en ook uit haar interieur kan je genoeg inspiratie halen.

@johannabradford

Johanna Bradford is interieur blogger en is zelfs benoemd tot interieur blogger van het jaar bij Elle Decoration Design Awards 2018. Op haar account krijg je een kijkje in het familieleven van haar man en haar twee kleine kinderen en daarnaast een kijkje in haar mooie interieur.

@styledbyemmahos

Styledbyemmahos is het account van Emma Fisher. Ze woon in Göteborg in Zweden en is een stylist en interior designer. Dat kan je ook wel zien, haar Instagram staat vol met prachtige interieurs waar je gewoon in wilt kruipen.

Meer toffe Instagram-accounts volgen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 Scandinavische interieuraccounts die je moet volgen als je van design houdt
Sluiten