Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 22 jan 2019

10 zeer exclusieve hotels waarin jij wil vandaag nog een nachtje wilt boeken

Om jouw zoektocht naar de échte bijzondere hotels ter wereld te vergemakkelijken, vind je hieronder een aantal suggesties. Deze parels bevinden zich verspreid over de wereld. Enjoy!

Nobis Hotel

In het prachtige Kopenhagen! Dit hotel bevindt zich midden in de stad en is ideaal voor liefhebbers van Scandinavisch design. Naast het mooie verblijf schijnt het eten voortreffelijk te zijn. Wil je een nachtje in dit droomhotel boeken? Doe dat dan hier.

Hotel de Tourrel

In Frankrijk. In het mooie Saint-Rémy-de-Provence. Het landschap is waanzinnig, evenals het hotel. De plek waar je wil zijn voor pracht en praal onder het genot van heerlijke wijnen. Boeken doe je hier.

Satoyama Jujo

Een parel verborgen in Japan. Het is de ideale ontsnapping aan alle dagelijkse hectiek. Dit hotel bevindt zich op het platteland. Vooral de natuur rond dit hotel is ongekend mooi. Een nachtje in dit hotel is ongetwijfeld een ervaring uit duizenden. Boeken doe je hier.

Les Roches Rouges

In Riviera. Kleuren als azuurblauw en wit sieren dit hotel. Het hotel ligt aan een mediterraan strand en is omringd door een natuurgebied. Het design is modern en ademend de zee. Het dient als een perfecte romantische shot voor jou en je partner. Boeken kan hier.

The Drifter Hotel

New Orleans is een tof hotel rijker! Van buitenaf lijkt het een beetje op een Amerikaans motel, wat je fantastisch of verschrikkelijk vindt. Maar wanneer je binnen bent, zie je niks anders dan design. Een tof concept dus! Boeken doe je hier.

La Granaje

Dit hotel bevindt zich in Ibiza. Het is prachtig klein en knus, het is modern terwijl de authentieke elementen ‘boers’ zijn. Het eiland Ibiza verleent zich perfect voor uitbundige feesten en partijen, maar dit hotel belooft je rust. Gezamenlijk de perfecte combinatie. Boeken kan hier.

The Robey

In Chicago. Het hotel is ideaal voor iedereen die van modern houdt. De cocktaillounge is bizar en bevindt zich op het dakterras. Waarschijnlijk valt dit hotel goed te beschrijven als ‘The Chicago Dream’. Boek hier!

Sir Savigny

In het Duitse Berlijn. Dit hotel is rijk aan kunst en artistieke uitspattingen. Zo stad, zo hotel. De straten van Berlijn zijn druk evenals het hotel. Mocht je gek zijn op deze cultuur, dan is dit de ideale plek voor jou. Wil je hier vertoeven? Boek dan hier.

Chez Georges

Dit hotel ligt tussen het centrum van Rio en de zuidelijke stranden. De omgeving is droomachtig mooi. Een perfecte plek voor muzikanten, bandleden, families, design liefhebbers en meer. Zeven kamers, voor veertien mensen. Boeken doe je hier.

San Giorgio

Een prachtige plek op Mykonos in Griekenland. Op deze plek kan je feesten, maar tevens genieten van de prachtige buitenlucht. Veel mensen denken vaak dat ze ver moeten reizen om de mooiste stranden te zien. Griekenland is hier rijk aan. Boek het hotel hier.

Meer wegdromen bij mooie hotels?

Dit artikel verscheen eerder op Manners.nl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
10 zeer exclusieve hotels waarin jij wil vandaag nog een nachtje wilt boeken
Sluiten