Roomed

🔍
Zó creëer je een gallery wall onder de 30 euro (winactie)Merken

Zó creëer je een gallery wall onder de 30 euro (winactie)

Ben je op zoek naar een manier om je huis een persoonlijke en stijlvolle look te geven? Ga voor een gallery wall. Dit betekent eigenlijk heel simpel dat je een muur uitkiest in huis en die volhangt met persoonlijke items. Dit zijn spullen waar jij blij van wordt of die een bijzondere waarde voor jou hebben. Denk aan foto’s, die fijne herinneringen met zich meebrengen, of bijzondere vondsten van een reis of gewoon een item waar je op dit moment vrolijk van wordt. Het kan van alles zijn en dat is juist zo fijn aan een gallery wall: het is jouw muur.

Om te bewijzen dat je voor zo’n muur niet diep in de buidel hoeft te tasten, gingen wij een challenge aan. We hadden 30 euro te besteden en gingen naar één van onze favoriete winkels, Brainy Days, die je wel kent van de gastblogs op Roomed. Wil jij zelf ook graag zo’n gallery wall? Hieronder vind je het resultaat met linkjes naar de producten en daarnaast geven we aan één van onze lezers precies deze producten weg. Scroll verder om deze items te winnen.

Brainy-days-winactie-Roomed-3 Brainy-days-winactie-Roomed-2

Infographic: de guideline naar een perfecte gallery aan de muur

gallery wall

Van links naar rechts (de kaart met ogen is van Brainy Days als bonus): Kaart Blue €4,25 – Vaasjes hanger €12,50 – Set van twee groene jungle kaarten €4,95 – Kaart met aquarel verfprint €4,25 – Zwarte klemmetjes €1,- per stuk – Koperen punaises (20 stuks) €2,50

Wil je graag zo’n gallery wall winnen? Vul onderstaand formulier in en vertel ons waarom wij jou hier blij mee kunnen maken. De winnaar krijgt vrijdag 5 augustus persoonlijk bericht.

UPDATE: deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaar is op de hoogte gesteld.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up