Roomed

🔍
Vakantie op land of op zee? Van de Sealander hoeft je niet te kiezenDesign

Vakantie op land of op zee? Van de Sealander hoeft je niet te kiezen

Het is nooit te vroeg om vakantieplannen te maken. De fotoboeken van de vorige zomervakantie zijn nog niet eens af en wij verheugen ons alweer op de tijd dat we de caravan uit de stalling mogen halen. Of de boot. Of allebei tegelijk! Maak kennis met de Sealander.

Sealander Moodfotografie
roomed sealander

De Sealander is een caravan en een boot ineen. Rijd vanaf je campingplaats naar het dichtstbijzijnde meertje, rol de caravan in het water. Klap vervolgens de elektrische buitenboord-motor uit en vaar weg. Simple as that. Het basismodel kost €15.120, maar dit model kan nog uitgebreid worden met allerlei gadgets, zoals een ingebouwd muzieksysteem.

Sealander Moodfotografie

Design
Deze caravanboot is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof met traditionele hout en leder. Je kunt zelf bepalen hoe de Sealander eruit gaat zien door bijvoorbeeld te kiezen welke kleur het hout moet zijn en of je een kookplaat erin wilt hebben. De boot biedt in principe plaats voor 6 personen, maar als je de bankjes om klapt, komt er een tweepersoonsbed tevoorschijn. Door de ramen heb je een wijde uitkijk op het (zee)landschap.

Sealander MoodfotografieSealander MoodfotografieSealander Moodfotografie

Je kunt de Sealander bestellen via het bestelformulier op de website.

 
 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up