Roomed

🔍
Tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactieINSPIRATION

Tuesday treasures: 5 favorieten van de Roomed redactie

Elke dag komen wij hier op de Roomed redactie zoveel mooie, gave en nieuwe dingen tegen voor in en rondom huis, dat het haast niet bij te houden is. We worden overspoeld met inspiratie en ons verlanglijstje wordt dan ook met de dag langer en langer.

Daarom de tuesday treasures: 5 dingen waar wij deze week op de Roomed redactie heel vrolijk van worden!

1. Video van een ontwerper en kunstenaar

Video van een man die geïnspireerd raakte door druivenvelden en vanuit die inspiratie prachtige glazen sculpturen maakte.

Schermafbeelding 2015-03-24 om 13.24.31

2. Notitieboekjes

Van sommige dingen heb je nooit genoeg. Wij hebben dat met notitieboekjes. Niet alleen omdat we constant en eindeloos veel ideeën hebben, maar ook omdat er zóveel gave notitieboekjes zijn, die je eigenlijk gewoon neer wilt leggen om ernaar te kijken, zoals deze boekjes van Rifle Paper Co.

roomed-huisje-vetplant

3. Groen huisje

Hoe schattig is dit (letterlijk) groene huisje vol vetplantjes? Nu het echt lente is, krijgen wij ook helemaal zin om ons huis groen te maken, zowel binnen als buiten!

scrabble-theedoek-roomed

4. Speelse theedoek

Weet je nog? Die Wordfeud hype? Wij waren er verslaafd aan en toevallig kwamen we nu deze leuke theedoek tegen, waarvan we spontaan zin krijgen in een potje Scrabble op een ouderwetse spelletjesavond.

tissue-napkin-box-inspirational-messages-dont-you-weep-hugo-santos-4

5. Lieve tissues

Of je nou tranen van blijdschap of verdriet hebt, deze tissues maken je sterk! Wij voelen hier direct een leuk idee voor een DIY opkomen: gepersonaliseerde zakdoekjes met lieve woordjes, bijvoorbeeld voor een verdrietige vriend(in) met liefdesverdriet.

Ben je benieuwd wat vorige week hoog op onze wishlist stond? Hier vind je de tuesday treasures van vorige week nog even terug.

 

 

up
down
Terug naar het artikel >
wpk-pop-up